З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ: ХАЙ ВЕЛИЧАВО МАЙОРИТЬ ПІД ВІТРОМ ДОБРИХ ЗМІН!

Дата: 23.08.2021 12:55
Кількість переглядів: 992

В центрі міста, над Радивиловом, урочисто замайорів жовто-блакитний стяг. Почуття шани, любові та гордості до української символіки, під якою ось уже 30 років утверджується наша суверенна і незалежна держава, об’єднали на центральному майдані радивилівську громаду.

Фото без опису

З вітальним словом у святковий день перед учасниками урочистої події виступив Радивилівський міський голова Микола Карапетян. Він зауважив: коли звучить Державний Гімн та підіймається Державний Прапор, кожного з нас охоплює глибоке почуття гордості за свою країну. Саме це допомагає пройнятися любов’ю до рідної землі та працювати на благо України, на благо свого міста чи села, в якому проживаємо. До відзначення найбільших національних свят у Радивилівській територіальній громаді цьогоріч долучилися почесні гості – делегація із Гміни Нове Республіки Польща на чолі із бурмістром Чеславом Волінскі. Після урочистої церемонії підняття Державного Прапора України відбулось покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків борцям за українську незалежність. Вшанували безсмертний подвиг тих, хто відстоював право нашої держави бути самостійною та суверенною на карті світу, керівники влади територіальної громади, представники польської делегації, в супроводі працівників Радивилівського відділення поліції №2 Дубенського районного відділу поліції, а також працівників Радивилівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, громадськості міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних