Пошук

СВЯТКУВАЛО СЕЛО ДРУЖНОЮ РОДИНОЮ:

Дата: 23.08.2021 12:29
Кількість переглядів: 493

В СЕСТРЯТИНІ ВІДЗНАЧИЛИ 476-РІЧЧЯ З МОМЕНТУ ПЕРШОЇ ІСТОРИЧНОЇ ЗГАДКИ

Фото без опису

Свято, що поєднує теперішнє, минуле та майбутнє, тут, за традицією відзначають наприкінці літа.

Благодатної пори, коли земля щедриться врожаєм, вдячним словом згадують здобутки ще одного року в сільській біографії сестрятинці, яким випало творити сьогодення своєї малої Батьківщини.

Підготовку до свята села організатори на чолі із старостою Богуславом Чорнобаєм і творчим колективом Сестрятинського філіалу Будинку культури розпочали ще задовго до цього серпневого дня.

Відтак, і програма заходів передбачалась вельми різнопланова та насичена: розпочали ще зранку, зосередивши акцент на спортивних активностях. Відтак, в рамках свята, сестрятинці долучились до конкурсу підтягування на перекладині, піднімання мішка з сіллю, спробували свої сили у жонглюванні м’яча. Потім свій спортивний характер мали змогу проявити аматори футболу села – на шкільному стадіоні відбувся товариський матч, а тоді ще й своєрідне ноу-хау спортивного блоку – фігурне катання на велосипедах.

- Поекспериментували, усім сподобалося, - зазначив під час офіційної частини свята староста Богуслав Чорнобай, вручаючи заслужені нагороди переможцям.

У імпровізованій глядацькій залі ніде, як кажуть, і яблуку було впасти. Всі, хто приїхали-прийшли на подвір'я біля сільської ради, прикипіли поглядом на святково задекоровану сцену, де відбувалась урочиста церемонія відзначення мешканців Сестрятина. Людей, які своєю активною життєвою позицією та сумлінною працею творять розвиток села, позначають нові перспективи та покращують його імідж.

Після відкриття концерту піснею у виконанні сестрятинського вокального жіночого ансамблю «Калина», вийшли на сцену гості. А їх на День села завітала потужна делегація: секретар Радивилівської міської ради Інна Герасимчук, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Гуща, а також Ірина Івашинюта, заступниця директора ТОВ "Радивилів Агро», господарства, що орендує на території старостинства землі для сільськогосподарського обробітку,

Після невеликої урочистої частини, під час якої секретар міської ради вручила почесні грамоти активним жителям села від імені Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна, продовжився багатий на приємні сюрпризи день. Оплесками присутніх супроводжувалось вручення від імені міського голови сертифікату на придбання у сільський клуб сучасної аудіопідсилюючої апаратури.

З вдячним словом за потрібний подарунок виступив староста Богуслав Чорнобай, зазначивши, що нова музична техніка забезпечить новий формат творчого розвитку клубу, сприятиме досконалішій роботі юних і дорослих аматорів сільської сцени.

А що такими яскравими талантами щедро дивує сестрятинська земля, можна було пересвідчитися безосередньо під час вітального концерту. Паралельно діяла виставка шедеврів умільців рукодільної справи. Тут можна було помилуватися тим, що вміють та можуть талановиті руки місцевих жителів.

В програмі свята було передбачено вшанування найстарших та наймолодших сільчан, багатодітних матерів – їм було вручено пам’ятні подарунки від ТОВ «Радивилів Агро».

Після закінчення концертної програми настав момент азарту - розіграш святкової лотереї: сестрятинці вигравали призи і суперпризи – зокрема, мішок цукру від ТОВ ,, Радивилів АГРО,, та сертифікат на порося від представника власної підприємницької справи - В.Ніколайчука.

Всі, хто придбав лотерейний білет, терпляче чекали результатів! А розіграш, до слова, тривав понад годину! Та із енергійними ведучими та емоціями радості на обличчях всіх, кому пощастило в лотереї, час пролетів майже непомітно.

Чудові призи, серед яких – потрібні у домашньому вжитку речі, знайшли власників. Потім між усіма гостями свята розділили запашний коровай.

Цьогорічне відзначення Дня села мало і свої особливі родзинки – це, зокрема, відкриття буккросингової вітрини на сільській автобусній зупинці. Нещодавно її до невпізнання відремонтували та обладнали настінним 3-D годинником. А тепер доповнили таким ось оригінальним елементом.

Крім того, для розваг з дітьми на День села були запрошені веселі аніматори, а завершилась насичена програма молодіжною дискотекою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних