Шановні жителі Радивилівської територіальної громади!

Дата: 23.08.2021 11:15
Кількість переглядів: 701

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та ювілейної, 30-ї річниці Незалежності України!

Фото без опису

У ці серпневі дні календар історії відраховує 30-ту річницю Незалежності України. Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Українські державні символи, як і весь державотворчий спадок, є уособленням нашої величної історії, духовними та матеріальними носіями народних традицій, предметом національної гордості і водночас упізнаваною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу. Сьогодні український прапор – це стяг держави, що обрала європейський демократичний шлях розвитку. Україна в усі часи була європейською державою, є і завжди буде самодостатнім суб’єктом міжнародних відносин, посідаючи гідне місце в цивілізаційному світі, твердо йдучи шляхом, який обрав і обстояв Український народ. Погодьтеся, коли звучить Державний Гімн та підіймається Державний Прапор, кожного з нас охоплює глибоке почуття гордості за свою країну. Саме це допомагає пройнятися любов’ю до рідної землі та працювати на благо України, на благо свого міста чи села, в якому проживаємо.

Не одне століття український народ боровся за свою незалежність і здобув її 30 років тому. Тому 24 серпня це не просто День народження держави, це свято пам’яті про минулі покоління та їх боротьбу за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Попереду - велика і клопітка праця. Адже щасливе прийдешнє втілюється не лише у розвитку демократичних інституцій держави, але і у повсякденній мирній праці її людей, у вирощуванні врожаїв, які збирають наші хлібороби, успішному навчанні наших дітей, спокійній і захищеній старості батьків. Але щиро вірю в те, що у нас є достатньо ідей, наполегливості, працьовитих і талановитих рук, щоб творити нашу успішну Україну, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право, злагода та національна єдність, Від імені депутатського корпусу Радивилівської міської ради, її виконавчого комітету, я дякую кожному жителю нашої територіальної громади, хто у щоденній праці творить успішне сьогодення України, примножує її славу. Усі разом ми прагнемо, щоб Україна посідала гідне місце серед інших держав і була шанованою в світі. Шановні земляки! Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба над головою, успіхів у всіх справах та починаннях. Любіть свій край, свою землю, на скрижалях якої - велич історії, духовні та матеріальні надбання, прекрасні народні традиції, що є предметом національної гордості і, водночас, упізнаваною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу. Нехай день прийдешній дарує всім нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови та розвитку прекрасного куточка в світі, ім’я якому – Україна! Зі святом вас!

Міський голова        Микола Карапетян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних