ЯРМАРКУЮТЬ ДЛЯ ВТІЛЕННЯ НОВИХ ІДЕЙ

Дата: 20.08.2021 16:33
Кількість переглядів: 507

Відбувся черговий розпродаж у благодійному форматі від ГО «Молодіжна рада «Ідея» у м.Радивилів. Як в усі попередні рази, акція проходила під закликом «візьми, що треба, заплатити, скільки зможеш».

Фото без описуЗа час сьогоднішнього розпродажу волонтерам вдалось вторгувати більше трьох тисяч гривень. Активні радивилівці уже кілька років, як спонукають всіх містян приносити з дому речі, які в чиємусь вжитку вже перестали бути корисними. Але цілком ще можуть послугувати в побуті інших. Одяг, взуття, книги, посуд, канцтовари та прикраси, виготовлені власноруч, картини та усе, що може зацікавити, як товар, знову розмістились на імпровізованій вітрині в центрі міста. Біля такого асортименту завжди спостерігається підвищений ажіотаж, бо вельми потрібну річ (на благодійність в попередні рази презентували навіть велосипед та недешеву побутову техніку), можна придбати за доволі символічні гроші. Кожного разу такі ініціативи з ярмаркуванням від «Ідеї» спрямовані в корисне русло. У активі добрих справ - також збір коштів для родин, в чиї домівки постукала важка хвороба… Зокрема, волонтерили і задля дороговартісного лікування Лізи Адамчук, радивилівчанки, чий діагноз був рідкістю та викликом для української медицини. Ярмаркуючи, молодіжна рада також акумулює кошти на реалізацію нових проектів, які позитивно вплинули б на життєвий простір всієї місцевої громади. Яскравий результат досягнення мети - інсталяція для оригінальних фотосесій «Крила мрії», що тепер прикрашає міський парк відпочинку. В період між реалізацією макро проектів, ця креативна команда успішно працює ще і в напрямку зайнятості молоді та її залученням до активного дозвілля. Відтак, в літній період на центральній площі Радивилова відбуваються покази кінофільмів під відкритим небом, різні цікаві активності у форматі загальноміських святкувань, як от – «кольоровий забіг». А в приміщенні міського Будинку культури, де функціонує радивилівський молодіжний простір, проходять пізнавальні зустрічі для дітей, мистецькі діалоги, влаштовуються розвиваючі та інтелектуальні ігри для наймолодших радивилівців. Щоб примножити шанси на реалізацію нових ідей в Радивилові, волонтери, звісно, ще не раз покличуть всіх нас на благодійні торгівлі. Бо із власного досвіду знають: навіть найбільші задуми реалізовуються поступовим кроком.

                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних