Вікенд у барвах творчості

Дата: 16.08.2021 15:31
Кількість переглядів: 616

Цікаве дозвілля організували мистецькі колективи Радивилівського міського Будинку культури для жителів Бугаївського старостинського округу.

Фото без описуБіля адміністративного приміщення минулих вихідних там відбулось творче свято: на імпровізованій сцені просто неба зібрались аматори місцевої сцени, а по інший бік, у імпровізованій глядацькій залі – щирі шанувальники їх таланту. Аби останні дні літніх канікул проходили для наймолодших жителів територіальної громади змістовно та насичено, працівники КЗ «Радивилівський МБК» влаштувати святковий вікенд для дітей Бугаївського старостинства. Цікавий, веселий, розважальний захід під назвою «Яскраве літо» відбувся при активній підтримці та співучасті місцевих родин. Ведучими Дариною Бохонко, Яною Беднарською, Настею Тівон, Анною Кузмінець тут проводилися пізнавальні вікторини, конкурси, естафети, рухливі ігри, а також відбувся запальний танцювальний флешмоб. Допомагали дітям у організації розваг керівники гуртків міського Будинку культури Алла Комар та Олена Кощук. А окрасою святкової події став насичений барвами дитячих талантів концерт, де зразкові аматорські художні колективи – виконували пісні та хореографічні композиції. У концерті взяли участь, зокрема, зразковий вокальний ансамбль «Барвінок», дитячий вокальний ансамбль «Веселі нотки», зразковий ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп». Тепле і світле, як літній день, свято творчості з перших хвилин знайшло відлуння у дитячій радості , щасливих обличчях, їх безтурботному сміху. По завершенню програми до учасників та організаторів концерту, а також усіх, хто гаряче підтримував їх оплесками, з вдячним словом звернувся голова Бугаївського старостинського округу Віктор Мінько. Бугаївчани торік восени стали частиною Радивилівської територіальної громади, чимало місцевих діток відвідують міські гуртки, є активними учасниками художньої самодіяльності. Талантами наймолодших, в тому числі, сповнюється гордості українська земля, завдяки активній та цілеспрямованій, мистецько обдарованій молоді постає у розквіті своїх найкращих традицій вся Україна. На знак подяки юним аматорам сцени вручили солодощі, а всі, хто глядачами долучились до активного літнього вікенду, отримали чималий заряд позитиву та яскравих емоцій. Об’єднана талантами своїх жителів, Радивилівська територіальна громада продовжує свій розвиток у культурно-мистецькому напрямку, долучаючи до збереження та примноження спадку українських народних звичаїв й традицій як дорослих, так і наймолодших.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних