Доступність соціальних послух, надання вчасної допомоги сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах є головною метою у роботі фахівців центру соціальних служб.

Завдяки злагодженій співпраці  між суб’єктами соціальної діяльності, люди мають можливість отримувати допомогу за місцем свого проживання. Фахівці центру соціальних служб спільно з працівниками поліції, службою у справах дітей Радивилівської міської ради, медичними працівниками здійснюють виїзди у старостинські округи, відвідують сім’ї, здійснюють їх оцінку потреб, ведуть соціальний супровід та допомагають вирішувати проблемні питання. При цьому люди заощаджують на проїзді до міста, не затрачають свій час, не шукають помічника у догляді за дітьми. Доступна консультація, вирішення окремих питань на місці, медичний  огляд дітей у дома, отримання інформаційних, профілактичних послуг, гуманітарної допомоги, сприяння у працевлаштуванні. Завдяки спонсорській допомозі приватних підприємців, сім’ї отримують продуктові набори першої необхідності та різноманітну підтримку у вирішенні побутових питань. За що ми щиро дякуємо Андрію Римарчуку, який нещодавно підготував продукти для неповної сім’ї з двома дітьми, яка переїхала з Ужгорода на постійне проживання. Дана родина перебуває під соціальним супроводом та потребує сторонньої допомоги, зокрема: потрібно вирішити питання оформлення дітей у дошкільний заклад та працевлаштування матері. Лише спільними зусиллями і небайдужістю людей можна вирішити усі труднощі.

Дякуємо за фінансову допомогу Олександру Каючку, за надання транспортної послуги для перевезення речей –  Василю Пархуті, усім благодійникам, які допомагають одягом, взуттям, медикаментами, продуктами харчування та побутовою технікою.