ЗА ПІДСУМКАМИ ВІДКРИТОГО АУКЦІОНУ:

Дата: 11.08.2021 17:25
Кількість переглядів: 611

НА КОНКУРЕНТНИХ ЗАСАДАХ ( У ФОРМІ ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГІВ) РАДИВИЛІВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ БУЛО ПЕРЕДАНО В ОРЕНДУ НА 14 РОКІВ ДВІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ.

Фото без описуЦільове призначення ділянок - ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площа кожної - 3, 7370 га. Ліцитатором (виконавцем земельних торгів) виступив Сергій Букацький, ППФ «Експерт-Рівне».

Відповідно до вимог чинного законодавства, виконавцем торгів здійснено оголошення у засобах масової інформації, при цьому, відповідне повідомлення розміщено на офіційному веб-сайті Держагеокадастру України. Для участі в земельних торгах оформили та подали заяви 4 учасники. Стартова ціна розміру річної орендної плати становила 12 відсотків від нормативної грошової оцінки. В результаті здійснених аукціонних кроків розмір річної орендної плати за лот №1 зріс до 46, 07628 відсотка, а за лот №2 – до 46, 31621 відсотка від нормативної грошової оцінки. В підсумку, проведення Радивилівською міською радою земельних аукціонів є відкритим та прозорим способом надання земельних ділянок в оренду, ефективним засобом істотного збільшення надходжень до місцевого бюджету. За результатами відкритих земельних торгів Радивилівською міською радою укладено із переможцем відповідний протокол з подальшим проведенням реєстрації в Державному реєстрі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних