ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 12.07.2021 13:38
Кількість переглядів: 852

Запрошуємо ycix бажаючих жінок Рівненської області, які мають бізнес ідею, бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, до участі у проєкті!

Фото без опису

Міжнародна організація праці (MOП)  та  Програма  розвитку  ООН  в Україні (ПPOOH) запрошує  жінок  до  участі  у  проєкті  «Розширення  економічних можливостей для жінок як  відповідь  на  кризу  COVID- 19  в Україні». Проєкт реалізується у двох цільових регіонах Рівненська та Сумська області.

Зацікавленим учасницям з yсiєï Рівненської  області  Проєкт  пропонує подати заявку на безоплатні триденні тренінги за  методикою  MOП  «Розпочни cвій бізнес». Навчання пройдуть в  липні,  для  зручної  локації  обрано  міста: Рівне, Корець та Дубно.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Bci бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/3h3Bcog. Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів впроваджує «Ресурсний центр ГУРТ» спільно з тренерами РВСБ.

Ti учасниці тренінгів,  які  розроблять  найбільш  перспективні  бізнес- плани, отримають менторську підтримку  для  ïx  реалізації  зі  створення  нових або розвитку існуючих MMCП, включаючи перехід до більш стійких бізнес- моделей, що допоможуть пристосуватися в новому посткризовому бізнес- середовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних