Є ПРОФЕСІЯ, – Є СТАРТ В УСПІШНЕ МАЙБУТНЄ!

Дата: 01.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 1678

Випускне свято відбулось в Радивилівському професійному ліцеї: свідоцтва про закінчення повної загальної середньої освіти та дипломи кваліфікованих робітників було урочисто вручено 119-ти юнакам та дівчатам, які цього літа вирушають за поріг ліцею у самостійне життя.

Фото без опису

... Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці, протоптана стежка по знайомих аудиторіях, напутні настанови мудрих викладачів.

Для 119-ти випускників цього навчального закладу, які здобували фах за професіями «Муляр-штукатур. Лицювальник. Плиточник», «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор комп’ютерного набору», «Кухар. Кондитер» настала мить, яку можна сприймати як першу сходинку до дорослого життя. Ліцей у барвах квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок – викладачі, учні, їх батьки зібралися єдиною родиною, щоб привітати гордість ліцею – його випускників - з початком нового життєвого етапу. А ще пригадати, якими ж були ці роки навчання та здобуття професійного досвіду.

Підтримати і розділити радість та хвилювання випускників прийшло багато гостей. До випускників з привітаннями звернулися, зокрема, виконуючий обов'язків директора Віталій Альонов, гість свята - заступник Радивилівського міського голови Олександр Пастух, заступник директора з навчально-виробничої роботи Віктор Залужний.

З особливою шаною випускники подякували своїм педагогам — за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідного ліцею — не тільки за спогадами, а й за радістю і мудрою порадою.

Щемних та сердечних емоцій були сповнені звернення учнів до батьків, котрі всіляко підтримували своїх синів та доньок на шляху здобування знань, зігрівали душевним теплом і захищали від буденних негараздів.

Професійного росту, здійснення найзаповітніших мрій, злагоди та миру побажали випускникам викладачі і майстри виробничого навчання.

В свою чергу, дипломована молодь подарувала гостям, учителям, вихователям, майстрам красиві творчі вітання. Усі разом, серед святкових декорацій свого випускного літа, найстарші учні ліцею затанцювали ніжний, як сама юність, вальс.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних