НАЛАГОДЖЕННЯ СПІВПРАЦІ З РЕЛІГІЙНОЮ ГРОМАДОЮ

Дата: 29.06.2021 14:53
Кількість переглядів: 423

Одним із основних завдань органу пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Фото без описуДосягнення даної мети, відновлення засудженого у соціальному статусі повноправного члена суспільства, повернення його до загальноприйнятого соціально-нормативного життя у суспільстві неможливо без участі широкого кола громадськості, що є одним із основних принципів державної політики у сфері виконання кримінальних покарань. Громадський вплив і контроль за поведінкою засуджених дозволить досягти мети виправлення та формування у суб’єктів пробації стійкої мотивації до змін, відмови від протиправної поведінки, розуміння переваг загальнолюдських цінностей.

 З метою більш тісної співпраці, щодо покращення індивідуально-профілактичної та соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, які перебувають на обліку Радивилівського районного сектору, начальником сектору Віктором Гаврилюком, було проведено зустріч з пастором релігійної громади Церкви Євангельських християн-баптистів в м. Радивилів Андрієм Романюком.

В ході зустрічі оговорювалось питання взаємодії сторін щодо можливості надання допомоги та послуг, а також здійснення волонтерської діяльності у роботі із суб’єктами пробації, що перебувають на обліку Радивилівського районного сектору, які б в подальшому вплинули на мінімізацію виявлених криміногенних потреб, таких як житло, освіта, робота, матеріальне становище, зловживання алкоголем, стосунки з рідними та близькими та у суспільстві. Оскільки особи, які перебувають у конфлікті із законом, в переважній їх більшості належать до вразливих груп населення та знаходяться у складних життєвих обставинах, що і є першопричиною вчинення ними кримінальних правопорушень.

По завершенню зустрічі було узгоджено позитивні напрями взаємодії сторін та укладення в подальшому меморандуму про співробітництво.

 

Начальник Радивилівського

районного сектору  Віктор ГАВРИЛЮК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних