СУЧАСНА І ОСВІЧЕНА: НАША МОЛОДЬ ТВОРИТЬ СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ ГРОМАДИ!

Дата: 25.06.2021 14:08
Кількість переглядів: 863

Щороку, в останню неділю червня, ми відзначаємо День молоді. Свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише роками, але й душею.

Фото без описуВоно особливе та унікальне, бо такою є сама молодість: неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це пора, коли кожна маленька перемога може стати запорукою справжнього життєвого успіху. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагаючись використати кожну прекрасну мить життя. Щиро вітаю нашу молодь! Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте сміливі плани на майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого ви прагнете. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість це стан душі. Залишайтесь якнайдовше молодими!

Міський голова Микола Карапетян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних