ВЕСЕЛІ РОЗВАГИ ДЛЯ НАЙМОЛОДШИХ

Дата: 25.06.2021 11:16
Кількість переглядів: 447

Концертно-розважальну програму під назвою «Сумувати - ніколи, бо прийшли канікули» в міському парку відпочинку провели для наймолодших містян керівники та вихованці гуртків Радивилівського Будинку культури.

Фото без описуЛіто набирає градусів, тішить сонцем і сприятливим часом для дозвілля. Аби воно проходило змістовно та насичено, радивилівським дітям напередодні вихідних влаштували справжнє свято веселкових емоцій! Потішили своїми кращими виступами зразкові хореографічні колективи Будинку культури «Калейдоскоп» (керівник Яна Гуска), «Soul Art» (керівник Кароліна Паскаль), а також дитячі вокальні ансамблі «Барвінок», «Веселі нотки» (керівник Алла Комар). Програму продовжили у форматі музичних і танцювальних флешмобів - таким чином створився справжній калейдоскоп дитячих талантів під відкритим небом! А конкурси, розваги, рухливі ігри та вікторини додали усім необхідного драйву та азарту. Поряд з імпровізованою сценою працівники міської пожежно-рятувальної служби проводили дітлахам демонстрацію технічних засобів та екіпірування, в якому надзвичайники здійснюють небезпечні рятувальні операції. Окрім цього, вогнеборці нагадали наймолодшим про основні правила пожежної безпеки, яких обов'язково необхідно дотримуватися в повсякденні. Яскраве, як літній день, свято, з перших хвилин знайшло відлуння у дитячій радості та щасливих усмішках. Як завше - додало настрою, завдячуючи високоякісній організації талановитої творчої команди нашого міста!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних