За його підсумками, в Радивилівській ТГ створять туристичний бренд  «Перенятинські вали», а також сучасний молодіжний хаб на базі міського Будинку культури. Ці проекти Радивилівською міською радою було подано на щорічний обласний конкурс розвитку громад.

На підсумковому засіданні конкурсної комісії, за результатами рейтингового голосування, обрано переможців обласного конкурсу розвитку громад.

У списку успішних і Радивилівська ТГ!

Одразу дві креативні ідеї для розвитку  отримають можливості для реалізації.  

Підтримку та співфінансування з обласного бюджету Радивилівській ТГ спрямують на створення сучасного молодіжного хабу Радивилівської територіальної громади на базі міського Будинку культури», а також на реалізацію туристичного бренду «Перенятинські вали», мета якого -  збереження історичної пам’яті, розвитку традицій жителів південно-західної Рівненщини та підвищення іміджу території туристичного призначення.  

Цьогоріч, як зазначив заступник голови ОДА, співголова конкурсної ради Ігор Тимошенко, перевагу у наданні фінансової підтримки повинні були отримати ті проєкти, які мають розвиткову складову, спрямовані на розвиток підприємництва, туристичної діяльності, створення робочих місць та даватимуть додаткові надходження в бюджети громад, а також передбачають міжмуніципальне співробітництво громад.