«МНОГИХ ЛІТ ПРИ ДОБРОМУ ЗДОРОВ’Ї!», - ПОБАЖАЛИ МЕДИКАМ

Дата: 18.06.2021 23:07
Кількість переглядів: 549

Зі сцени Радивилівського міського Будинку культури найтепліші слова вдячності у пятницю, 18 червня, адресувались представникам найгуманнішої професії, хто, не жаліючи зусиль, щодня приймає на себе важкий тягар чужого болю, оберігає найцінніше, що тільки є у людини – її життя і здоров’я.

Фото без опису

За самовіддану працю, талант, вірність високому покликанню, чуйне ставлення до пацієнтів, щиросердечну подяку працівникам медичної галузі Радивилівщини напередодні професійного свята висловив заступник міського голови О.В.Пастух. У церемонії відзначення кращих представників медичної спільноти, які у складний час пандемії коронавірусу проявляють справжню саможертовність у роботі, віддають свої знання, вміння і силу духу людям, щоб допомогти, взяли участь директори КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» Ф.Г.Стецюк, та КНП «Радивилівський центр ПМСД» В.В. Поляк, голова ради профспілкової організації медичних працівників Радивилівщини І.А.Б’єга.

Після слів побажання всій медичній спільноті територіальної громади міцного здоров’я і благополуччя, професійної стійкості, творчі колективи міського Будинку культури презентували присутнім на урочистостях працівникам медичної сфери свої кращі концертні номери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних