ПРИВІТАЛИ З ВІСІМДЕСЯТИРІЧЧЯМ ГІДНОГО ЖИТТЯ!

Дата: 16.06.2021 11:45
Кількість переглядів: 724

В центральній міській бібліотеці днями відбулась особлива і урочиста зустріч: 14 червня свій 80-річний ювілей відзначав член Радивилівської ветеранської організації, активний учасник клубу любителів пісні «Надвечір’я»,  а ще - хороший сім’янин, добрий батько, люблячий дідусь - Петро Васильович Лисак.

Фото без опису

Найщиріші слова вітань та пошани ювілярові в святковий день прийшли висловити  міський голова Микола Карапетян, його заступник Олександр Пастух, голова міської ветеранської організації Василь Бондар.

З подякою за активну громадянську позицію очільник територіальної громади Микола Аракелович побажав шановному довгожителю міста здоров’я і добробуту, радісних і щасливих днів, доброї турботи і любові від близьких людей, оптимістичного настрою і бадьорості душі.

Божого благословення на довгі роки і ще багато сил та наснаги для творчих зустрічей зичили в цей день Петру Васильовичу і працівники центральної  бібліотеки, а також учасники клубу «Надвечір’я», з яким самого іменинника пов’язує багато років мистецької діяльності. За доброю традицією,  на честь ювіляра  «надвечір’янці» зворушливо виконали святкове многоліття, а також   підготували вітальні пісні.

Родзинкою заходу був виступ Петра Лисака в дуеті з учасницею ветеранського клубу Галиною Бардецькою, для якої 2021-й рік також є ювілейним. У їх спільному  виконанні прозвучала пісня «Ой, як роки летять».

В цей день було все, чим пам’ятні  ювілеї в людській долі: і пишні букети квітів, і подарунки, і  неймовірні враження на довгі роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних