ІЗ ГРОМАДСЬКОЇ ПРИЙМАЛЬНІ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

Дата: 09.06.2021 17:59
Кількість переглядів: 657

З робочим візитом сьогодні у Радивилівській міській раді побував народний депутат Верховної Ради України 9 скликання по 154 округу Олександр Аліксійчук.

Фото без опису   Відповідно до анонсованого повідомлення, у залі засідань міської ради було організовано громадську приймальню, де на особистий прийом до народного депутата змогли потрапити всі бажаючі жителі територіальної громади. Серед найперших питань, озвучених під час зустрічі з Олександром Аліксійчуком, було звернення про сприяння у лікуванні та придбання дороговартісного спеціалізованого обладнання (слухових апаратів) для неповнолітньої жительки м.Радивилів; порушувалась також проблема трудової зайнятості населення. Одним з головних пунктів передвиборчої програми народного депутата є вдосконалення соціально-економічного розвитку громад округу, з усіма їх потребами, інтересами й можливостями. Тож окремі відвідувачі цікавились перспективами залучення інвестицій у громаду з метою розбудови виробничих та промислових об’єктів та, в результаті, створення додаткових робочих місць. Сподіваються на тісну підтримку народного депутата у своєму питанні і жителі Сестрятинського старостинського округу: тут поставили за мету в найближчому часі створити та облаштувати сучасний тренажерний центр для учнівства й молоді. Щоб налагодити співпрацю у цьому руслі, із народним обранцем безпосередньо поспілкувався староста Сестрятинського старостинського округу Богуслав Чорнобай.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних