ЕЛЕКТРОННИЙ РЕЄСТР - ДЛЯ СПРОЩЕНОГО НАДАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 03.06.2021 16:24
Кількість переглядів: 1243

Радивилівською міською радою укладено договір із КП «Комунальник» про взаємне співробітництво в напрямку отримання знеособленої інформації з реєстру тергромади. Це дасть можливість підприємству володіти актуальною інформацією про кількість членів того чи іншого домогосподарства, які отримують послуги з водопостачання і водовідведення, вивезення твердих побутових відходів на території громади.

Фото без опису

Цифровізація стрімко входить у наше щоденне життя: онлайн видача довідок, оформлення бізнесу, тощо – це те, що виділяє нас у світі. Радивилівська міська рада теж не стоїть осторонь цих процесів. Уже декілька років, як у міській раді функціонує електронний реєстр мешканців тергромади, завдяки якому значно спростилася реєстрація місця проживання громадян, видача різноманітних довідок, ведеться належний облік жителів громади. А відтепер реєстр буде слугувати ще й для спрощення отримання споживачами послуг комунального підприємства міської ради «Комунальник»: відповідний договір про взаємне співробітництво щодо отримання знеособленої інформації з реєстру тергромади підписали Радивилівський міський голова Микола Карапетян та директор КП «Комунальник» Андрій Ковальов. Таким чином, комунальне підприємство матиме змогу отримувати актуальну інформацію про кількість членів того чи іншого домогосподарства абонентів, які отримують послуги з водопостачання і водовідведення, вивезення твердих побутових відходів на території громади.

Міська рада завжди готова до співпраці і пропонує також іншим підприємствам, які надають житлово-комунальні послуги, отримання доступу до реєстру тергромади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних