ЛІТО ВСМІХНУЛОСЬ СВЯТОМ!ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ РАДИВИЛІВСЬКИЙ ПАРК ВІДПОЧИНКУ ВБРАВСЯ У РОЗКІШНЕ ТВОРЧЕ НАМИСТО: НА ШОУ ТАЛАНТІВ ВСІХ ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ МІСТА ЗАПРОСИЛИ ВИХОВАНЦІ ТА ВИКЛАДАЧІ ГУРТКІВ РАДИВИЛІВСЬКОГО МІСЬКОГО БУДИНКУ ШКОЛЯРА

Дата: 01.06.2021 17:27
Кількість переглядів: 716

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 65-річчя Радивилівського міського Будинку школяра у міському парку відпочинку відбулося величезне свято «Квітни, моя родино», під час якого його вихованці звітували перед громадськістю міста, ділилися із глядачами своїми досягненнями та успіхами, підводили підсумки роботи за увесь навчальний рік, знайомили зі своїми талантами – юними артистами, читцями, музикантами та вокалістами, техніками та майстрами. Це традиція, якої творча родина позашкільного закладу дотримується впродовж багатьох років.

Фото без опису

У програму свята увійшли і концерт, і виставка робіт, і сімейний квест «Зустрічаймо літо весело» (виготовлення сім’ями вихованців БШ на 7 творчих станціях сувеніру «Родинне дерево», і стріт-арт на асфальті крейдою «Райдужне дитинство», і розважальний ігродром «Коли сміються діти – посміхається небо» і оpen air з пластилінового живопису «Від мрії до дії, від дії до серця!».

 

Свято вдалося і було надзвичайно насиченим.

Наскільки веселково-яскравим буває дозвілля, маленьким радивилівцям продемонстрували дитячі аніматори від "happy radik". У міській бібліотеці відбувся цікавий та пізнавальний майстер-клас від відомого радивилівця тараса підгірняка, , режисера з монтажу, чия майстерність визнана на міжнародних кінофестивалях. Під його керівництвом діти мали можливість творити героїв мультфільмів. А для спортивно активних містян показові виступи в парку влаштували рівняни із запрошеної команди зі стріт-воркауту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних