РІДНОМУ РАДИВИЛОВУ ПОБАЖАЛИ ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО!

Дата: 31.05.2021 12:55
Кількість переглядів: 1037

Фото без описуУ суботу, 29 травня, всією громадою в Радивилові відзначали День міста.

Як і в попередні роки, крім минулорічного, коли через початок пандемії коронавірусу в місті було відмінено всі культурно-масові заходи, на відзначенні чергової річниці писемної згадки про Радивилів міським головою Миколою Карапетяном проводиться церемонія нагородження активних містян, представників трудових колективів, які творять успішну історію сучасного Радивилова. Адже місто живе досягненнями, працею і розумом його жителів. Відтак, пам’ятним нагрудним знаком, квітами, почесними грамотами Рівненської обласної адміністрації та цінними подарунками за професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення 457-ї річниці міста Радивилів було нагороджено Ю.М.Вишніцького, директора приватного підприємства «Шляхбудсервіс», Т.М.Качан, директорку Радивилівського ліцею№2 м.П.Г.Стрижака, В.В.Чеботарьова, завідувача акушерсько-гінекологічного відділення КНП «Радивилівська центральна міська лікарня»; почесні грамоти Рівненської обласної ради та пам’ятний знак було вручено Б.В.Гетьману, депутату Радивилівської імської ради восьмого скликання, А.АК.Сірку, викладачу КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв», І.О.Кирику, директору ТзОВ «Щедра-Нива».

Почесними грамотами Дубенської райдержадміністрації та почесними знаками з нагоди відзначення 457-ї річниці міста Радивилів було нагороджено Т.В.Бойко, начальника відділу реєстрації, державного реєстратора Радивилівської міської ради, С.П.Омельяненка, електрозварювальника КП «Комунальник». На святкову сцену для привітання, а також вручення грамот, почесних знаків від Дубенської районної ради, були запрошені І.А.Бєга, лікар-хірург міської лікарні, Я.М.Лівінюк, приватний підприємець м.Радивилів, Г.М.Прокопець, лікар-отоларинголог міської лікарні.

Згідно з розпорядженням міського голови, почесною грамотою та памятним знаком на День міста було відзначено: І.О.Базилюка та М.С.Ничипорук – за підсумками огляду-конкурсу на найкращий двір та зразковий благоустрій біля приватної садиби. За багаторічну працю та високий професіоналізм святкові вітання адресувались Г.О.Богун, депутату міської ради, В.В.Величко, ветерану праці, І.А.Демчишину, члену виконавчого комітету міської ради, В.В.Демчуку, робітнику з благоустрою, ОД.О.Дмитруку, директору КДЮСШ, Й.Я.Голоюху, майстру дільниці по водопостачанню КП «Радивилів-тепло», М.В.Козлову, робітнику з благоустрою Радивилівської міської ради, О.В.Кухаруку, молодіжному активісту, Г.Г.Мирончук, заступнику директора з інформаційної та науково-методичної роботи КЗ «Радивилівський міський Будинок культури, С.В.Мовчан, провідному бібліотекарю відділу комплектування та обробки літератури Радивилівської центральної бібліотеки, Р.І.Мудрик, заступника директора з виховної роботи Радивилівського ліцею №1, М.Д.Наконечній, сестрі медичній амбулаторії загальної практики сімейної медицини, С.М.Прокопович, машиністу з прання білизни Радивилівського ЗДО (ясла-садок) №2 «Усмішка», М.Д.Семеряк, головному бухгалтеру Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Я.Л.Сологубу, поліцейському офіцеру громади, О.В.Синицькій, виховательці міського ДНЗ№1 «Сонечко», М.М.Чоловічок, вчительці початкових класів Радивилівського ліцею№2, О.Б.Шикало, директорці КЗ «Радивилівський історичний музей», О.В.Юрченко, методистці Радивилівського міського Будинку школяра, В.І.Ящука, - за активну участь у створенні фотогалереї «Особливий ракурс твого міста».

Почесними гостями на святкових заходах з нагоди відзначення Дня міста в Радивилові були голова Дубенської РДА В.В.Пекарський, голова Дубенської районної ради В.А.Ковальов, міський голова м.Дубна В.М.Антонюк, депутат Рівненської обласної ради О.В.Дехтярчук, а також помічник народного депутата України О.В.Аліксійчука Артур Биць.

Під час урочистої події місту було отримало багато чудових, теплих привітань та подарунків. Зокрема, помічник народного депутата Артур Биць презентував міському голові сертифікат на встановлення у Радивилові двох сучасних спортивних майданчиків, додавши, що поповнення у інфраструктурі місто отримає за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток територій.

Впродовж всього дня для жителів та гостей міста діяла святково-розважальна програма на різний смак: так, ранок суботи розпочався із ранкового тренування спортивно-активних містян із кандидатом в майстри спорту України Денисом Тютюнником, продовжили мозаїку спортивних подій ритми запальної зумби: відкритий майстер-клас із фітнес-тренування провела хореограф із багаторічним досвідом Ольга Гром’як (м.Броди). У першій половині дня в міському парку ім..Т.Шевченка проходили показові виступи учасників клубу «Тхеквондо»  та стартував міжобласний волейбольний поєдинок за кубок міського голови, участь в якому взяли 4 команди: з Радивилова, Кременця, Дубна та міста Кам’янки-Бузька. За результатами змагань, головний трофей спортивної зустрічі вибороли волейболісти команди з міста Кам’янки-Бузька, другими стали радивилівськіволейболісти.

Яскравою подією святкового дня стало відкриття в міському парку фото локації від молодіжної ради «Ідея», яка діє при відділі освіти, культури, молоді та спорту Радивилівської міської ради. До встановлення фотолокації долучилась і міська рада: допомогли у благоустрої території, виклали бруківкою майданчик для фотосесій, довкола висадили туї. Активній молоді, яка примножує красу рідного міста, робить сього сьогодення сучасний європейським, особисту подяку висловив Радивилівський міський голова Микола Карапетян.

День народження нашого міста – це завжди улюблена і очікувана подія для наймолодших радивилівців. Тоді усе місто перетворюється на один мега-атракціон, із жвавим темпом, музикою, каруселями та переливали кольорової ілюмінації. Адже наш Радивилів – місто усмішок радісної малечі! Для калейдоскопу емоцій дітвори завжди організовується чимало цікавих подій, заходів, розваг. Отож і цьогоріч програма святкових заходів свята була дуже насиченою: в міському парку пройшов квест-екскурсія «Сім секретів міста Радивилів», потім радивилівські музейники у форматі краєзнавчої екскурсії показали юним містянам «Незнайомий Радивилів». В другій половині дня активна молодь долучилась до кольорового забігу – трикілометрова дистанція яскравих емоцій завершилась для учасників супер-драйвовими відчуттями. Яскрава тема далі продовжилась на міській площі Незалежності: тут з дітьми працювали аніматори, всі охочі могли долучитися до арт-проекту «Місто на долонях», організованого викладачами Радивилівського міського Будинку школяра та художнього відділу Радивилівської дитячої школи мистецтв.

«Звучать мелодії для тебе, моє місто!» - яскравий музичний променад жителям та гостям міського свята влаштували викладачі Радивилівської дитячої школи мистецтв, вихованці дитячого зразкового духового оркестру Радивилівського міського Будинку школяра, а також запрошені мистецькі колективи – дитячий духовий оркестр із с.Берег Смизької громади, у якому займаються біля пів сотні дітей, а також духовий оркестр с.Верба.

Чудово підібраний репертуар, віртуозне виконання подарували глядачам незабутню гамму емоцій. Наприкінці музичної програми усі учасники духових оркестрів пройшли центром міста зведеним парадом. Вже традиційною на всіх масштабних та грандіозних радивилівських святах стала локація від громадської організації «Центр дослідження і відродження Волині». Тут умілиці з ткацтва демонструють всім бажаючим, як відбувається виготовлення текстильних тканин на ткацькому верстаті. І навіть дають змогу спробувати власноруч, як в давнину створювався одяг в домашніх умовах.

Видовищно та емоційно вдались показові змагання рятувальників у рамках відзначення Дня міста, в яких взяли участь пожежники з Радивилова, Дубна, Демидівки, Млинова та Козина. За результатами командних випробувань лідерами стали радивилівські надзвичайники. Від Радивилівської міської ради трійку команд-переможців було нагороджено кубками та всіх учасників змагань – заохочувальними призами.

Вже традиційно, свої кращі сценічні номери до святкової програми, яка цьогоріч пройшла під назвою «Радивилів-місто щастя і добра»,  підготували творчі колективи Радивилівського міського Будинку культури, Будинку школяра, Радивилівської дитячої школи мистецтв.

Після калейдоскопу творчих талантів настала черга розіграшу святкової лотереї: цьогоріч головним призом вечора стали мікрохвильока та електричний тример марки "STIHL". Опісля відбувся виступ запрошених виконавців української естради та святковий феєрверк. Впродовж всього дня в місті працювали атракціони, святкова торгівля, фотогалерея «Особливий ракурс твого міста».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних