До уваги батьків та учнів! Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання

Дата: 28.05.2021 16:41
Кількість переглядів: 582

Звертаємо увагу дітей пільгових категорій про можливість  здобути якісну освіту у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного   і пов'язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.

Фото без опису

В ліцеї виховують еліту Української Держави і її Збройних Сил. Навчальний заклад загальної середньої освіти ІІІ ступеня Міністерства оборони України, який у 2014 році передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса і продовжив працювати над вихованням майбутніх захисників Вітчизни.

Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово-морський ліцей – єдиний заклад загальної середньої освіти в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка
СМР-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/http://vml.mozello.com/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Військово-морський-ліцей та за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0487481060, 0958165506, 0979163559.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних