У ФОРМАТІ "КАЛЕЙДОСКОПУ"

Дата: 18.05.2021 10:04
Кількість переглядів: 711

БАГАТОРАЗОВІ ПЕРЕМОЖЦІ І ВОЛОДАРІ ГРАН-ПРІ НА МІЖНАРОДНИХ Й ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ФЕСТИВАЛЯХ ТА КОНКУРСАХ ПОКАЗАЛИ СВОЇ НАЙКРАЩІ ТАНЦЮВАЛЬНІ НОМЕРИ.

Фото без опису

У радивилівському міському Будинку культури відбувся звітний концерт, під час якого учасники хореографічного колективу  влаштували глядачеві довгоочікуване свято. І, після затяжної паузи, пов'язаної із суворими карантинними обмеженнями, нарешті, знову зібрали своїх шанувальників у найбільшій залі міста. Все ще з обов'язковим дотриманням протиепідемічних протоколів. Принагідно  «калейдоскопівці» захистили своє почесне сценічне звання "зразкового" хореографічного колективу.

За три десятиліття мистецької історії мистецька родина "Калейдоскопу", засновником і першим художнім керівником якого була Наталія Бортник, налічує вже сотні талановитих і харизматичних учасників. Всі вони розвивали свої особистісні грані через філософію танцю. Багато хто з випускників ансамблю продовжив далі вдосконалюватися в хореографічному напрямку, і нині вже професійно займається сценічною діяльністю..

Сьогоднішній художній керівник зразкового дитячого ансамблю Яна Гуска активно і наполегливо примножує творчі досягнення колективу. Кропітку працю цих років виражено у солідній колекції переможних кубків, дипломів та нагород, яка поповнюється з кожною новою поїздкою талановитої команди на мистецькі конкурси.

Майже дві години яскравої танцювальної програми завершилися бурхливими оваціями глядачів. З підсумковим словом до аматорів сцени звернувся заступник міського голови Олександр Пастух, який наголосив, що цей мистецький колектив є справжньою окрасою творчого життя міста, подякував художньому керівнику за самовіддану, продуктивну працю, побажав натхнення та подальших успіхів. 

"Калейдоскоп" - не просто студія для хореографічного розвитку. Це справжня територія музичного драйву, де проводять своє активне дозвілля як діти, учнівська молодь, так і дорослі танцівники. Тут сформовано колективи за різними віковими групами, створено сучасний і багатогранний простір для танцювальних занять.

Радивилівський "Калейдоскоп" - це завжди яскрава картинка, у якій феєрично поєднались старання, талант та блискучі ідеї. Все для того, аби кожен, хто зосередить на ній погляд, зміг отримати неповторну гамму емоцій та естетичного задоволення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних