ЩЕДРІСТЬ БЛАГОДІЙНИКІВ

Дата: 18.05.2021 09:00
Кількість переглядів: 456

У сучасному світі, де так багато зла, зневаги, відчаю та болю є промінці любові та добра. З тих промінців вже можна скласти сонце, яке зігріває дітей щодня.

Фото без опису

Не один десяток років фахівці Радивилівського центру соціальних служб відчувають підтримку підприємців, волонтерів, учнів, вчителів  і просто пересічних громадян. Особливо це відчувається напередодні великих свят, коли купуєш подарунки батькам, дітям, рідним. І відчуваєш, що хтось теж чекає на тепло, увагу та любов. І насамперед  думаєш про  дітей, адже вони так потребують уваги дорослих.  І як добре, що є підтримка благодійників, які допомагають втілювати мрії дітей, і навіть просто посмакувати солодощами. Нещодавно до центру завітала підприємець Ірина Демченко, яка передала новий одяг та взуття для дітей, які навчаються у КЗ «Дубенська спеціальна загальноосвітня школа». Щиро дякуємо за щедрий подарунок, який фахівці центру передали дітям. У даному закладі навчаються діти із Радивилівської ТГ, тому подвійно було приємно відвідати наших дітей напередодні Міжнародного дня захисту дітей. Фахівці центру мали можливість ознайомитися з умовами проживання та навчання у школі. Приємно вражені чуйністю та щирістю педагогів, які працюють із дітьми з особливими потребами. Адже, даний заклад дає можливість дітям розвиватися та навчатися за індивідуальною навчальною програмою, що згодом допомагає  їм повноцінно адаптуватися у соціумі.                                                     

Вдячні, за вкотре надану допомогу солодких подарунків, Віктору Братащуку, який долучився до благодійної акції.  Нехай добро повернеться добром, а щедрість відізветься у любові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних