У сучасному світі, де так багато зла, зневаги, відчаю та болю є промінці любові та добра. З тих промінців вже можна скласти сонце, яке зігріває дітей щодня.

Не один десяток років фахівці Радивилівського центру соціальних служб відчувають підтримку підприємців, волонтерів, учнів, вчителів  і просто пересічних громадян. Особливо це відчувається напередодні великих свят, коли купуєш подарунки батькам, дітям, рідним. І відчуваєш, що хтось теж чекає на тепло, увагу та любов. І насамперед  думаєш про  дітей, адже вони так потребують уваги дорослих.  І як добре, що є підтримка благодійників, які допомагають втілювати мрії дітей, і навіть просто посмакувати солодощами. Нещодавно до центру завітала підприємець Ірина Демченко, яка передала новий одяг та взуття для дітей, які навчаються у КЗ «Дубенська спеціальна загальноосвітня школа». Щиро дякуємо за щедрий подарунок, який фахівці центру передали дітям. У даному закладі навчаються діти із Радивилівської ТГ, тому подвійно було приємно відвідати наших дітей напередодні Міжнародного дня захисту дітей. Фахівці центру мали можливість ознайомитися з умовами проживання та навчання у школі. Приємно вражені чуйністю та щирістю педагогів, які працюють із дітьми з особливими потребами. Адже, даний заклад дає можливість дітям розвиватися та навчатися за індивідуальною навчальною програмою, що згодом допомагає  їм повноцінно адаптуватися у соціумі.                                                     

Вдячні, за вкотре надану допомогу солодких подарунків, Віктору Братащуку, який долучився до благодійної акції.  Нехай добро повернеться добром, а щедрість відізветься у любові.