Досліджували, чим унікальна і особлива Радивилівська громада

Дата: 13.05.2021 21:18
Кількість переглядів: 810

Підведено підсумки  творчого конкурсу «Знай і люби своє!»

Фото без опису

Оскільки кожному належить знати, в якому краї, на якій землі він народився і проживає, а чи не найповнішу розповідь про визначні місця населених пунктів та пов’язані з ними історичні факти можуть розповісти люди, які мешкають на цих територіях, у територіальній громаді було оголошено творчий проект. 
З ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради в березні стартував краєзнавчо-дослідницький конкурс під назвою «Знай і люби своє», метою якого стало ознайомлення із найбільш колоритними та цікавими локаціями міста і старостинських округів ТГ, а  також їх популяризація. 
Відповідно до умов творчого проекту, його учасником міг стати кожен, кому близьке вивчення історії, хто цікавиться минувшиною своєї малої батьківщини. Бо історія є корінням цивілізованої людини, її роду, народу.
Правилами передбачалося, що автори проектів  мали обрати локацію, яка знаходиться на території Радивилівської територіальної громади: історичну чи релігійну споруду, вулицю, річку, пам’ятник чи меморіальну дошку. У форматі відеоролику автори висвітлювали  цікаві фактичні відомості про об’єкт дослідження. 
Найбільш активними за цей час в краєзнавчо-пошуковій роботі виявилися здобувачі освіти територіальної громади, працівники клубних установ, а також педагоги та священники храмів старостинських округів. Всього було створено 9 відеопрезентацій про унікальні та особливі місця громади.
Сьогодні  у Радивилівській міській раді провели оцінювання усіх 9-ти представлених відеоробіт. 
Трійку авторів-переможців було визначено рішенням конкурсної комісії, яку очолив заступник Радивилівського міського голови  Олександр Пастух, і до складу якого увійшли  Ігор Киричук, заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради, Оксана Чупіна, директор Радивилівського Будинку школяра, Тетяна Сірко, директор КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв», Марія Петровська, директор КЗ «Радивилівський міський Будинок культури».  Трансляцію найбільш креативних  сюжетів  заплановано здійснити  під час відзначення Дня міста на центральній площі Незалежності. Тоді ж проведуть і урочисте нагородження авторів кращих відеопрезентацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних