ВЕЛИКДЕНЬ ЦЕ ЧАС ДОБРОДІЯТИ

Дата: 05.05.2021 11:20
Кількість переглядів: 884

Посмішка дитини, наче яскравий промінчик, що доторкається до сердець дорослих відчуттям щастя. Аби у житті малечі, особливо тієї, яка в силу обставин потрапила під кваліфікацію статусних категорій, стало трохи більше світлої радості, службою у справах дітей Радивилівської міської ради напередодні Великодніх свят було організовано благодійну тематичну акцію.Фото без опису

З паскою, солодощами, яйцями для приготування крашанок-писанок та вітальною листівкою начальник служби у справах дітей Радивилівської міської ради Олена Пісарєва, провідний спеціаліст служби Євген Федик відвідали 22 діток, які з різних причин перебувають в складних життєвих обставинах, отримали сирітський статус або позбавлені батьківського піклування. Ці діти нині проживають в 16-ти сім’ях, де вихователі, опікуни, піклувальники з добрими помислами і турботою здійснюють належний догляд, прищеплюють головні родинні, духовні та моральні цінності, які згодом слугують головними дороговказами в людському житті.

Аби акція мала успішний фінал, до її реалізації цьогоріч знову долучилися люди щирі серцем та уважні до важливої християнської заповіді, яка навчає  любові та допомозі ближньому.

Відтак, аби діти пільгових категорій отримали солодкі пасочки до Великодня, благодійну допомогу надав Радивилівський комплекс з виготовлення хлібобулочних виробів «Добра хлібина» (Віктор Братащук). Крім великодньої випічки дітям у кошички зібрали солодощі та інші святкові сюрпризи. Це стало можливим завдяки фінансовій допомозі  місцевих благодійників, приватних підприємців Анатолія Круглика, Володимира Забріднього, Тетяни Фоміної, Володимира Матюшка, Миколи Сакви. Здійснив супровід під час розвезення великодніх подарунків дітям статусних категорій за адресами їх проживання Віктор КУЗЬМИЧ, старший інспектор ювенальної превенції Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області.

За те, що із розумінням реагують на вирішення нагальних питань у сфері турботи про дитинство, щиросердечна їм вдячність та низький уклін. Нехай світле свято Христового Воскресіння приносить радість душі і добробут вашим сім’ям, шановні наші помічники, примножує Вам зоров’я, наповнює життя плідними і благими справами.

Миті, які дарують позитивні емоції, закарбовуються в людському серці на усе життя. Хочеться вірити, що щасливий блиск в дитячих очах стане найкращим стимулом для нових благодійних проєктів, які ініціюються службою у справах дітей і завжди знаходять підтримку серед жителів громади. А це і є найкращим свідченням того, що успішний шлях можна пройти тільки пліч-о-пліч з одноднодумцями. І що чужих дітей не буває…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних