МІСЬКА ПЛОЩА – ЯК ВЕЛИКОДНЯ КАРТИНКА! ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗАДЕКОРУВАЛИ ДО СВЯТ РАДИВИЛІВСЬКИЙ МАЙДАН НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 29.04.2021 13:59
Кількість переглядів: 930

Як і в попередні роки, за кілька днів до Світлого Христового  Воскресіння майдан Незалежності педагогічні колективи міста і старостинських округів красиво задекорували крашанками, писанками та іншою пасхальною атрибутикою.Фото без опису

Ще до того моменту, як над українськими містами і селами церковні дзвони піднесуть величне Великоднє вітання «Христос Воскрес! Воістину Воскрес!», мешканцям нашого міста створили радісний і святковий настрій. В кожному освітньому закладі дуже творчо підійшли до ідеї прикрасити головну площу нашої громади, крім того, кожен учнівський колектив постарався, аби і під вікнами їхніх навчальних кабінетів  на Великодні свята було ошатно та красиво.

Центральну сцену на площі старанно оздобили великодніми орнаментами старшокласники та педагоги Радивилівського ліцею №1. Як зазначила заступник директора з виховної роботи Руслана Мудрик, аби місто викликало замилування  гостей та всіх жителів, ідеї збирали звідусіль, і тільки найкращі. Так, зокрема, окаймівку сцени оздобили різнобарвними стрічками, а учні ліцею спеціально для такої події виготовили іменні писанки із декоративних матеріалів.

Під аркою, закосиченою вербицею із вплетеним намистом з дерев’яних крашанок пропонують проводити пам’ятні  фотосесії педагоги Радивилівського міського Будинку школяра. А Підзамчівський ліцей презентував місту до Великодня величезний кошик, куди з легкістю вмістилася б ціла магазинна вітрина духмяних пасок!

З ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради традиція декорувати центральну площу стала чудовою передпасхальною традицією, яка реалізується вже не один рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних