Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 21.04.2021 14:57
Кількість переглядів: 816

Фото без описуРадивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: начальника відділу – головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Радивилівської міської ради

 

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня магістра, спеціаліста та стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах державної служби, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, знання законодавчих та нормативних документів в органах місцевого самоврядування, розпорядчих документів, методичні матеріали фінансових і контрольно-ревізійних органів з організації бухгалтерського обліку і складання звітності, практику застосування нормативно-правових актів, щодо напрямів діяльності відділу,  навички досвідченого користування комп’ютерною технікою.          

Додаткова інформація, щодо основних функціональних  обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел. (063)0311099 або за адресою :    м. Радивилів, вул. Паркова, 5 ( відділ організаційно-кадрової роботи Радивилівської міської ради).

 Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: м. Радивилів,   вул. Паркова, 5 (відділ організаційно-кадрової роботи Радивилівської міської ради).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних