В ПОДАРУНОК МІСТУ – ТРОЯНДОВА КЛУМБА

Дата: 21.04.2021 10:28
Кількість переглядів: 653

Тридцять кущів декоративних троянд було висаджено в центрі Радивилова. Для акції з благоустрою квіти місту презентував депутат Рівненської обласної ради від партії «Європейська солідарність», екс-депутат Верховної Ради Олександр Дехтярчук. Разом із міським головою Миколою Карапетяном ним було закладено нову трояндову клумбу біля головної сцени на центральній площі Незалежності.

Фото без опису

Схожа  ініціатива депутата з висаджування троянд вже не перша, яка реалізована в нашому місті. Кількаріч тому Олександр Дехтярчук також презентував Радивилову кілька десятків  трояндових саджанців. Тоді, разом із міським головою та місцевими комунальниками, було закладено символічну «сімейну» клумбу на знак підтримки сімейних та родинних цінностей, які є традиційними для українців. Таку доволі своєрідну «зелену» акцію тодішній народний депутат провів по всіх райцентрах виборчого округу на підтримку традиційного сімейного устрою, засвідчуючи свою позицію проти пропаганди одностатевих відносин та нетрадиційних шлюбів серед українського населення.

Цієї ж весни подібні акції з висаджуванням троянд з ініціативи Олександра Дехтярчука вже були проведені і в інших населених пунктах району, зокрема, і в м.Дубні.

«Квітуче місто»  -  одна із найчастіше вживаних для Радивилова характеристик. Належна організація благоустрою, робота з озеленення та флористичного декорування  - ті питання, яким  Радивилівською міською радою щорічно приділяється доволі значна увага. Зокрема, тільки торік за кошти з місцевого бюджету було придбано понад 400 саджанців сортових троянд та висаджено їх по всій території міста. До свята Великодня сформували трояндові клумби біля центру надання адміністративних послуг, адмінприміщення міської ради, в тому числі і на центральній площі Незалежності.  

Тож ця нова клумба з трояндами, без сумніву, примножить красу міста,  привнесе естетичності та привабливості.  Саджанцям забезпечать належний догляд, тож, як зазначив спеціаліст з благоустрою міської ради Микола Грановський, жителі громади вже цьогоріч зможуть оцінити красу нової трояндової локації. В цьому питанні сподіваються і на свідому громадську позицію місцевих жителів: бо звичка переносити квіти із міських клумб на домашні, в окремих радивилівців, на жаль, нікуди не зникла…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних