За сприяння депутата Рівненської обласної ради Олександра Дехтярчука в Радивилів надійшли більше ста тридцяти літературних видань від Національної бібліотеки України для дітей.

Книги поповнили полиці дитячого абонентського залу.

Під час зустрічі з місцевими бібліотекарями, в присутності Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна, керуючого справами виконавчого комітету Сергія Гущі,   Олександр Дехтярчук зазначив, що

продовжує реалізовувати в населених пунктах району різнопланові соціально-важливі ініціативи. Передаючи у книжковий фонд більше ста примірників дитячих літературних новинок, він привітав колектив книгозбірні з прийдешніми Великодніми святами, побажав зустріти їх в родинному колі, в мирі, міцному здоров’ї та достатку.

Депутат обласної ради від партії «Європейська солідарність» також анонсував можливість проведення на базі Радивилівської бібліотеки навчального семінару із залученням всіх працівників галузі округу до обговорення найновіших змін в галузі.

За зроблену добру справу Олександру Дехтярчуку висловила подяку в.о. директора центральної міської бібліотеки Галина Гнатюк. Завдяки цій ініціативі став різноманітнішим асортимент видань, призначений для дітей молодшого та середнього шкільного віку.