ПЕРШИМИ В ПОРЯДКУ ДЕННОМУ - СОЦІАЛЬНА БЕЗПЕКА ТА БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 25.03.2021 14:43
Кількість переглядів: 1019

У ЧЕТВЕР, 25 БЕРЕЗНЯ, ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Фото без опису

На розгляд пленарного засідання було винесено півтора десятки питань.

Доповіддю про організацію роботи з дотримання правил благоустрою, покращення санітарного стану, озеленення території Радивилівської територіальної громади, засідання міськвиконкому розпочав Микола Грановський, спеціаліст з благоустрою, екології та земляних робіт міської ради. Заслухавши та обговоривши звітну інформацію виконання заходів та плану роботи з благоустрою у 2020-му році, виконавчим комітетом було ухвалено подальші кроки, що стосуються виконання програми благоустрою населених пунктів Радивилівської ТГ на 2021 рік, затвердженої відповідним рішенням міської ради. Так, зокрема, спеціалісту з благоустрою, екології та земляних робіт доручено проводити роботу із систематичного та дієвого контролю за дотриманням Правил благоустрою як жителями Радивилівської територіальної громади, так і керівниками підприємств, установ, організацій, приватними підприємцями.

Про підсумки минулорічної роботи із забезпечення громадського порядку та безпеки, запобігання адміністративним та кримінальним правопорушенням, повідомив керівник громадського формування «Граніт» Віктор Ползіков. В узагальненій статистиці підсумовано, що членами формування, спільно з працівниками поліції, здійснено 95 рейдів,  всього за 2020-й рік виявлено 170 порушень. Найчастіше «Гранітом» фіксувались такі адміністративні правопорушення, як поява в нетверезому стані та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях - 18 випадків, виготовлення, придбання та збут самогону - 4, дрібне хуліганство – 4, торгівля у невстановлених місцях – 20; спільно з міською радою виявлено 3 порушення правил благоустрою населених пунктів. Найбільш чисельними серед зафіксованих порушень були недотримання правил паркування транспортних засобів місцевими водіями – 60, та куріння тютюнових виробів у заборонених місцях – 60.

Забезпечуючи громадський порядок та безпеку на території міста та громади,

громадське формування «Граніт» активно взаємодіє з відділенням поліції №2 Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області, з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. При виявленні порушень члени «Граніту»  уповноважені складати протоколи про адміністративні правопорушення з подальшим скеруванням їх на розгляд суду.

Заслухавши інформацію Олени Пісарєвої, начальника служби у справах дітей Радивилівської міської ради, рішенням виконавчого комітету було утворено міждисциплінарну команду з питань забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також затверджено її персональний склад.

За зразкове виховання дітей в сім’ї для представлення до присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» висунуто кандидатуру жительки м.Радивилів, громадянки В.1979 р.н.,  яка народила і виховала п’ятеро дітей до восьмирічного віку.

Під час розгляду питань з порядку денного, серед іншого, виконавчим комітетом Радивилівської міської ради взято до відома та виконання розпорядження голови Дубенської районної державної адміністрації від 11 березня 2021 року №76 «Про організацію та проведення в Дубенському районі призову громадян України  на строкову військову службу навесні 2021 року». Відповідно, старостам старостинських округів громади доручено сприяти в організації відповідних підготовчих заходів, а у квітні-червні провести  оповіщення призовників на строкову військову службу.

На пленарному засіданні також було затверджено орієнтовний план роботи виконавчого комітету міської ради на квітень 2021-го року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних