Три земельні ділянки – на десять років оренди

Дата: 23.03.2021 10:36
Кількість переглядів: 816

Радивилівською міською радою був організований черговий аукціон з продажу права оренди  на три земельні ділянки несільськогосподарського призначення, які перебувають у комунальній власності. Виконавцем аукціону виступило ППФ (приватне підприємство-фірма) «Експерт-Рівне».

Фото без опису

Об’єктами торгів стали три лоти - земельні ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м. Радивилів Дві з них, площею 3050 та 2100 метрів квадратних, відповідно, розташовані за адресами по вул. О.Невського, 73Є та по вул. О.Невського, 73Ж; ще одна земельна ділянка, площею  400 метрів квадратних, розташована на вул. Кременецька,105 Ц.

За результатами аукціону земельні ділянки були надані в десятирічну оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Як зазначив ведучий аукціону - ліцитатор Сергій Букацький, оголошення про проведення цих земельних торгів було розміщене на офіційному вебсайті Держгеокадастру. Заяви на участь у аукціоні та всі інші необхідні документи надійшли як від фізичних осіб – громадян України, так і від фізичних осіб – підприємців. Загалом, на земельні торги  зареєструвалися шість учасників, на кожну зазначену ділянку подано по дві заяви. Стартова річна орендна плата була затверджена рішенням міської ради і становила 4 відсотки від нормативної грошової оцінки. Протокол процесу проведення торгів та його відеофіксація опубліковуватимуться на сайті Держгеокадастру.

Від початку цього року  Радивилівською міською радою проводиться вже шостий за рахунком аукціон - з метою збільшення надходжень до місцевого бюджету від орендної плати за користування землею як від громадян, так і від суб’єктів господарювання.  Учасники відкритих торгів, які пропонують більшу ціну,  отримують право на подальше укладання договору оренди. І вже відповідно до призначення земельної ділянки здійснюватимуть там свою діяльність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних