В ЦЕНТРАЛЬНІЙ МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ АВТОРІВ-ПОЧАТКІВЦІВ ІЗ МАЙСТРАМИ ПОЕТИЧНОГО СЛОВА КРАЮ

Яскравішою весна стає і завдяки таким мистецьким подіям, як та, що відбулась минулої п’ятниці, 19 березня, в м. Радивилові.

Всі, хто тягнеться душею до літературної творчості, з ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради мали змогу поділитися сокровенними рядками із тими, хто вже міцно стоїть на шляху письменства -   талановитим поетом і скульптором, художником, іконописцем, різьбярем, автором і виконавцем пісень, лауреатом численних престижних літературних премій Миколою Тимчаком, членкинями Національної спілки письменників України Наталією Кириченко (авторка книг «Коли цвітуть абрикоси» (2005), «Молитва матері» (2010), «Райські яблука» (2012), «День народження ляльки» (2013)) та Галиною Гнатюк, радивилівською поетесою, авторкою збірок «Вітер юності» (1994р.), «Янголине мовчання» (2015 р.), ,,Лінія щастя,, (2018р.)

У вступному слові Галина Гнатюк, в.о. директора Радивилівської центральної міської бібліотеки зазначила, що зустріч у літературній вітальні приурочили до Всесвітнього дня поезії, який відзначався 21 березня. Адже у всі часи саме в її філософських глибинах містились відповіді на найважливіші духовні запити людства.

Заслухавши вибрані твори запрошених майстрів поетичного слова, що увійшли до їх авторських збірок, автори-початківці мали нагоду також представити на широкий загал і свої авторські напрацювання. Виступи пройшли в дружній атмосфері підтримки, здорової критики, непідробній любові до рідного слова.