Міських комунальників привітали з професійним святом

Дата: 19.03.2021 13:05
Кількість переглядів: 811

Щороку у третю неділю березня, Україна відзначає День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З цієї нагоди в Радивилівській міській раді сьогодні відзначили тих, від чиєї праці залежить благоустрій та якісне життєзабезпечення міста,  хто щодня добросовісно трудиться, аби  зробити більш комфортним сьогодення мешканців всієї територіальної громади.

Фото без опису

Радивилівський міський голова Микола Карапетян, вітаючи квітами, грамотами та цінними подарунками працівників бригади з благоустрою, представників комунальних підприємств КП «Комунальник» та КП «Радивилів-тепло»,  відзначив, що у нашому місті на належному рівні організована робота з побутового обслуговування населення, зростає кількість послуг, підвищується якість їх надання. Завдяки наполегливості та добросовісному ставленню до роботи колективів комунальної сфери, незважаючи на всі негаразди сьогодення, місцеве населення стабільно забезпечується водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, благоустрій та озеленення вулиць і скверів, якісно надаються послуги з побутового обслуговування населення.

- Ваша праця надзвичайно потрібна людям, ви робите все можливе, щоб обсяг та якість цих послуг відповідали запитам наших співгромадян. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний комфорт у нашому місті, територіальній громаді в цілому, - підкреслив  Микола Аракелович.

Адресуючи подяку всім, хто працює в комунальній сфері,  він зазначив: пандемія коронавірусу внесла жорсткі  корективи у наше життя. В тому числі і у відзначення професійних свят, адже в попередні роки всі важливі урочистості проходили з творчими вітаннями в концертній залі. Микола Карапетян побажав працівникам комунальної сфери та їхнім родинам міцного здоров’я, злагоди, щастя і благополуччя, здійснення всіх життєвих планів і сподівань.

З нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міським головою було нагороджено Віктора Сороку, слюсаря-сантехніка КП «Комунальник»; Володимира Кошиля, водія КП «Комунальник»; Віктора Бакаленка, робітника полігону КП «Комунальник»; Юрія Гусятинського,  водія КП «Комунальник»; Віктора Барабаха, машиніста (кочегара) котельні КП «Радивилів-тепло»; Івана Борейчука, машиніста (кочегара) котельні КП «Радивилів-тепло»; Валентину Тартачну, робітника з благоустрою Радивилівської міської ради; Василя Якимчука, робітника з благоустрою Радивилівської міської ради; Ірину Гаєвську, робітника з благоустрою Радивилівської міської ради; Руслану Мельничук, робітника з благоустрою Радивилівської міської ради.

З побажанням впевненості у завтрашньому дні, людської поваги та визнання за щоденну напружену  і добросовісну роботу, до привітання радивилівських комунальників цього дня долучилися голова Дубенської районної ради Віктор Ковальов та голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський.  У професійне свято керівники району відзначили почесною грамотою тракториста Радивилівського КП «Комунальник» Дмитра Ваца.

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних