До Дня визволення міста від фашистських загарбників в роки Другої Світової війни

Дата: 18.03.2021 10:34
Кількість переглядів: 770

Фото без описуЩиросердечно вітаю жителів нашої територіальної громади, всієї Радивилівщини із важливою й знаменною історичною датою – річницею визволення міста від фашистських загарбників в роки Другої Світової війни!

19 березня є особливим днем для нашого міста: 77 років тому Радивилів був героїчно звільнений від німецько-фашистських загарбників.

У цей день низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю  воїнів, які віддали власне життя в жорстокій битві за свободу, чий шлях на війні завершився під скромними обелісками.

Ми вдячним словом згадуємо сміливців, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над ворогом. Велику жертву приніс народ України: чи не кожна місцева родина також на собі відчула, що таке жахи війни, втрати близьких людей. Наші співвітчизники проявили високу силу духу, справжній патріотизм і героїзм, відданість військовій присязі та обов’язку.

Висловлюємо слова глибокої людської шани краянам, які героїчно боронили  рідну землю зі зброєю в руках, а також самовіддано працювали у тилу, відбудовували її  з повоєнної розрухи.   

Низький синівський уклін Вам, учасники війни, творці Великої Перемоги! Завдяки вашому подвигу ми отримали змогу жити у  незалежній державі. Ваша мужність назавжди в пам’яті нових поколінь українців. Для нас Ви правдивий голос  історії нашої держави, приклад незламності духу та патріотизму.

Від усього серця зичу Вам затишку в душі, хай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим! Також бажаю всім жителям нашої Радивилівщини добра, миру і злагоди, міцного здоров’я, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання  рідного краю та зміцнення нашої держави.

Нехай життя кожної родини буде наповнене радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

Радивилівський міський голова Микола Карапетян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних