Перші весняні перемоги радивилівців

Дата: 09.03.2021 17:03
Кількість переглядів: 1152

Фото без описуВкотре яскраво відзначилися вихованці зразкового хореографічного колективу "SOULART" КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» - керівник Кароліна Паскаль. Ансамбль став тричі призером на міжнародному фестивалі-конкурсі дитячих талантів, що проходив у м.Львові.

 

Масштабний мистецький захід під назвою "Місто Лева-2021" відбувся минулих вихідних. Тут зібрались не лише найкращі ансамблі та солісти України, але й іноземні гурти – в тому числі, і для встановлення творчих контактів та подальшого обміну досвідом роботи. Конкурс передбачав як дистанційне прослуховування колективів, так і їх виступи наживо. Три вікові групи відомого в Радивилові танцювального ансамблю демонстрували свою хореографічну підготовку на великій сцені. Презентували на огляд журі номери «Матроси», «Козацька вдача», «Добрий ранок, Україно», «Мама», «У ритмі джазу», «Соловей». Справжній фурор на конкурсі справили наймолодші «соулартівці» - отримали від всіх представників суддівської колегії максимальні десять балів. Загалом, кожна група зробили відмінний восьмиберезневий подарунок у вигляді кубків та грамот як творчій керівниці ансамблю, так і своїм мамам! Юні таланти нашого Радивилова впевнено вибороли у Львові три перших місця, завдячуючи наполегливій праці, високому рівню творчої майстерності та бажанню викладатися під час конкурсу, як і під час кожного виступу - на безкомпромісний максимум!

Вітаємо наших переможців та керівника зразкового хореографічного колективу "SOULART" КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» Кароліну Паскаль з чудовими результатами!

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних