В міському парку - виставка снігових скульптур

Дата: 23.02.2021 09:20
Кількість переглядів: 937

У Радивилівській територіальній громаді початок тижня приніс час для креативу. Учні освітніх закладів міста та населених пунктів усіх старостинських округів у понеділок, 22 лютого, долучились до творчої акції під назвою «Снігова феєрія», організованої відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

В після урочий час старшокласники обох міських ліцеїв, а також вихованці та викладачі гуртків міського Будинку школяра, зібрались в міському парку відпочинку, щоб перетворити його на вітрину з дивовижних снігових скульптур. Головними проектами мистецької феєрії стала снігова автівка, будинок ельфів, символ року – віл. Кожен такий творили натхненно та гуртом, отримуючи радість і задоволення від веселого процесу. В перерві між роботою всі бажаючі могли почастуватися печивом та зігрітися теплим чаєм.

На фінішній прямій лютого радивилівський парк згуртував місцеву молодь довкола чудової зимової розваги. Цього ж дня творчу феєрію підхопили по всіх навчальних закладах територіальної громади: снігові скульптури ліпили просто попід шкільними вікнами.  Організатори висловлюють щиру вдячність учнівським та педагогічним колективам, які долучились до акції та продемонстрували креативність, здивували цікавими рішеннями. Наступного року, якщо цьому сприятимуть погодні умови,  Радивилівська ТГ не тільки повторить гарну ініціативу, але й додасть у її сценарій нову «родзинку».   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних