Радивилівськими напрацюваннями зацікавилася Городоцька громада

Дата: 10.02.2021 09:39
Кількість переглядів: 537

З робочим візитом в Радивилові днями побували  представники з Городоцької територіальної громади Рівненського району. Заступник Городоцького сільського голови Сергій Сайко та начальник відділу соціального захисту населення Олена Моніна вивчали досягнення нашої громади в сфері надання адміністративних послуг.

Фото без опису

Керівник ЦНАПУ, начальник відділу забезпечення надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради  Марія Пастух розповіла про основні організаційні аспекти та «підводні камені» на шляху створення ЦНАП в органах місцевого самоврядування. Завідувач сектору соціального захисту населення Катерина Наконечна детально роз’яснила, як налагоджено систему надання адміністративних послуг соціального характеру, що надаються в ЦНАП через програму «Соціальна громада». Адже Радивилівська громада є першопрохідцем у використанні цієї програми, і є лідером в області з надання соціальних адмінпослуг.  Під час візиту колеги з Городоччини отримали ґрунтовні відповіді на питання щодо надання адміністративних послуг місцевого значення, соціальних та інших адміністративних послуг, а також позитивно відмітили роботу керівництва міської ради з піклування про людей, які можуть за місцем свого проживання і за комфортним графіком отримати якісні та доступні адмінпослуги, що, загалом, і було пріоритетним завданням під час масштабної реформи децентралізації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних