Службою у справах дітей Радивилівської міської ради, спільно з представниками національної поліції та міського центру соціальних служб, було здійснено моніторингові виїзди у населені пункти Бугаївського та Сестрятинського старостинського округів

Дата: 04.02.2021 18:06
Кількість переглядів: 1045

Фото без опису


Впродовж двох днів – 3 та 4 лютого, робоча група побувала у  сім’ях, в яких перебувають на вихованні статусні діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, з метою перевірки їх умов проживання.

Представниками робочої групи, до складу якої увійшли Олена Пісарєва, начальник служби у справах дітей Радивилівської міської ради, Євгеній Федик, провідний спеціаліст служби, Лариса Надорожна, фахівець з соціальної роботи міського центру соціальних служб, Віктор Кузьмич, старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Дубенського районного відділу поліції, зверталась першочергова увага на тому, чи створено належні умови для проживання та розвитку дітей. А саме – облаштування окремої кімнати, місця для навчання, сну та відпочинку, забезпечення меблями  для зберігання одягу. Моніторингові візити у старостинства дали змогу провести первинну оцінку потреб таких сімей, поспілкуватися з опікунами та піклувальниками на предмет здійснення виховання дітей.

На сьогоднішній день, у зв’язку із приєднанням цих двох старостатів у адміністративний склад територіальної громади, Радивилівською міською службою у справах дітей триває затвердження порядку передачі особової документації стосовно нагляду за дотриманням прав усиновлення про 12 статусних дітей (діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які проживають на цих територіях).

Під час рейду-обстеження паралельно вдалось реалізувати і корисну волонтерську ініціативу. Відтак, завдяки активній допомозі громадських активістів, дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відвезли  та роздали теплі речі -  одяг, взуття.  Крім того, службою у справах дітей Радивилівської міської ради досягнуто попередньої домовленості із регіональним представництвом інтернет-провайдера  «MATRIX»: реалізувати спільну мету, щоби дітей статусних категорій із Сестрятинського та Бугаївського старостинств безкоштовно забезпечтити під’єднанням до інтернет-мережі та, в подальшому,  безоплатним користуванням.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних