За підсумками як обласного, так і міжнародного фестивалів-конкурсів.

Лютий у територіальній громаді розпочався із щедрих творчих перемог: на мистецькій палітрі відзначилися і зовсім юні, і дорослі митці сцени.

Гордиться громада талановитими людьми, які творять її успішне сьогодення. Серед таких, хто вкладають часточку серця у справу, в якій розвиваються і якою живуть, - учасниці народного аматорського ансамблю сучасної пісні "Лелія"(керівник Ірина Чорнобай) Радивилівського міського Будинку культури.

Мистецький колектив долучився до участі у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі "Найкращий колядник - 2021". За результатами онлайн-виступів та оцінювання радивилівський гурт був визнаний кращим з-поміж інших і удостоєний найвищої нагороди – І місця!

Повідомлення про почесні визнання наших мистецьких колективів, що у ці лютневі дні додали найбільш яскравих фарб у інформаційну картину територіальної громади, примножили радість і серед вокально обдарованої учнівської молоді. Привід більш ніж вагомий: у трійку переможців обласного етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів "Вифлеємська зірка" увійшли учасники вокального ансамблю «Карамельки» Радивилівського міського Будинку школяра (керівник Ірина Чорнобай). Дитячий колектив з Радивилова серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів області було нагороджено дипломом за ІІІ місце адміністрацією Рівненського навчально-методичного центру естетичного виховання. У старшій віковій групі цього ж етноконкурсу успішно відзначилися й учні Немирівського ліцею: ансамбль «Водограй» - ІІІ місце за висновками журі.