Під час чергової, 4-ї сесії 8-го скликання, вони підтримали відповідне звернення до Президента, Верховної Ради та Кабміну.  Щоб на найвищому державному рівні було вжито невідкладних заходів для недопущення зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення. Пленарне засідання відбулось у вівторок, 26 січня.

У вступній частині сесійної роботи міський голова зауважив, що за останні тижні суттєво збільшилась кількість письмових звернень до міської ради, у яких жителі громади нарікають на цілковиту неспроможність оплатити платіжки за комунальні послуги при мізерних доходах. Депутати були солідарні з міським головою в тому, що рішення Кабінету Міністрів України щодо відміни державного регулювання цін на природний газ, відміни пільгового тарифу на споживання електричної енергії за перші 100 кВт та зміни порядку і формули нарахування субсидій для населення за житлово-комунальні послуги не найкращим чином позначились на загальному добробуті громадян. До того ж, в країні зберігається важка епідеміологічна ситуація, спричинена вірусом COVID-19. Внаслідок епідемії та карантинних заходів щодалі більше поглиблюється криза в економіці. Відчутних збитків зазнають і підприємці. Рівень реальних доходів населення є низьким. Натомість, зростають безробіття та рівень бідності, навіть серед працюючих. Міські депутати підтримали звернення до Президента України, як Гаранта Конституції, про вжиття невідкладних заходів для недопущення зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення. А також закликали Верховну Раду України розглянути можливість введення мораторію на підвищення цін на комунальні послуги для населення, невідкладно внести зміни у законодавство для впорядкування ціноутворення і недопущення подальшого підвищення тарифів на природний газ. Внести зміни до державного бюджету України на 2021 рік задля забезпечення повноцінного фінансування житлово-комунальних субсидій для населення. Кабінет Міністрів України, на переконання міських депутатів, має керуватись винятково національними інтересами, і в зв’язку з цим переглянути свої рішення щодо скасування пільгового тарифу на електроенергію для населення та відмовитись від намірів подальшого підвищення тарифів. В країні назріла потреба в забезпеченні державного регулювання цін на природний газ для населення. Ефективним кроком стало б  повернення до умов та формули нарахування субсидій для українських домогосподарств, які діяли до травня 2018 року.

Загалом під час пленарного засідання міські обранці опрацювали майже п’ятдесят питань порядку денного. Основні з них стосувались затвердження цільових програм Радивилівської територіальної громади в різних напрямках життєдіяльності. Так, зокрема, депутати ухвалили програму соціально-економічного розвитку громади на 2021-2025 роки, комплексну програму профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2021-2023 роки, міську програму підтримки молоді на 2021-2023 роки, програму розвитку туризму Радивилівської ТГ, програму подолання дитячої бездоглядності та безпритульності на 2021-2023 роки, а також програми фінансової підтримки КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» та КНП «Радивилівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Радивилівської міської ради, міську комплексну програму «Цукровий діабет», тощо.

В ході голосування депутатський корпус підтримав, зокрема,  проєкт рішення про виділення матеріальної допомоги у сумі 10 000 гривень на лікування 6-річної радивилівчанки Єлизавети Адамчук. Дівчинка - єдина в Україні, кому діагностовано складну генетичну недугу – метахроматична лейкодистрофія. Як повідомила депутат міської ради і волонтер міської молодіжної ради «Ідея» Софія Форемна, благодійний збір коштів успішно завершено. Дівчинка в найближчому часі готується до госпіталізації в італійській клініці, де проходитиме курс лікування.

Ухваленим проєктом рішення «Про внесення змін в Рішення Радивилівської міської ради від 22.12.2020 №59 «Про структуру виконавчих органів влади, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів Радивилівської міської ради» депутати затвердили структуру і граничну чисельність обслуговуючого персоналу та робітників з благоустрою Радивилівської міської ради. У зв’язку із приєднанням у громаду двох старостинських округів – Бугаївського та Сестрятинського виникла необхідність створення на цих територіях  бригад з благоустрою, чисельністю – по три працівники у кожній, з метою підтримання належного порядку та задовільного санітарного стану.

Рішенням сесії також будуть впроваджені додаткові організаційні заходи щодо забезпечення надання адміністративних послуг у Радивилівській територіальній громаді. Аби створити доступні та зручні умови адміністративного сервісу у нових старостинствах  - Бугаївському та Сестрятинському, там будуть утворені відділені робочі місця адміністраторів ЦНАПу, що будуть працювати за моделлю головного офісу, за принципом «єдиного вікна» - надавати адміністративні послуги тамтешнім мешканцям за різними моделями життєвих ситуацій.

Реалізовуючи права жителів територіальної громади у сфері земельних відносин, відповідно до рекомендацій постійної профільної комісії, із запланованих питань порядку денного депутати також прийняли відповідні рішення.