За підсумками аукціону

Дата: 26.01.2021 18:12
Кількість переглядів: 464

Фото без описуУ міській раді відбулися земельні торги з передачі в оренду на конкурентних засадах трьох земельних ділянок, які розташовані на території міста. Термін оренди – 10 років.

На аукціон №30549 Радивилівською міською було виставлено на торги три лоти: лот №161358 –  земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 1520 квадратних метри, розташована за адресою: м.Радивилів, вул. О.Невського, 73Д. Цільове призначення земельної ділянки - для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд, підприємств переробної, машинобудівної  та іншої промисловості.  Стартова річна орендна плата , яка і стала предметом земельних торгів, склала 4 % від нормативної грошової оцінки, що в грошовому еквіваленті було виражено сумою 13 979,00 грн. Наступний лот № 61 360 – земельна ділянка, загальною площею 1200 квадратних метри, розташована за адресою: м.Радивилів, вул.Довбуша, 12. Цільове призначення ділянки -  для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Стартова річна орендна плата, яка була предметом торгів, складала 4 % від нормативної грошової оцінки, що в грошовому еквіваленті становило  8393, 11 грн. Третій лот № 61361 – земельна ділянка в м.Радивилів на вул. Почаївській, 1, площа якої - 3 900 квадратних  метри, призначена для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту і дорожнього господарства. Стартова річна орендна плата складала 4 % від нормативної грошової оцінки, відтак, учасники розпочали торги за неї із суми 39 203, 71 грн.

Виконавцем відкритих торгів з продажу права оренди виступило Рівненське приватне підприємство-фірма «Експерт-Рівне». Ліцитатор земельного аукціону  С.Букацький повідомив, що на кожен з лотів,  виставлених організатором торгів,  були зареєстровані по два учасники. Радивилівською міською радою було дотримано всіх необхідних протиепідемічних заходів для захисту всіх присутніх від поширення коронавірусної інфекції.

Після того, як зареєстровані учасники ознайомилися з правилами проведення торгів, ліцитатором було здійснено коротку характеристику лотів -  усі ділянки мають привабливе географічне розташування із зручними автомобільними розв’язками та  розташованими поряд інженерними комунікаціями. За підсумками  процедури проведення аукціону право на десятирічну оренду зазначених земельних ділянок  отримали ті учасники, які запропонували найвищу ціну за лот.

Такий аукціон є важливим фактором фінансових надходжень до місцевого  бюджету на засадах прозорості, чесності, відкритої  конкуренції. В процесі проведення торгів виконавцем було заповнено протокол, в якому зазначено номери лотів, їх стартову ціну, відомості про переможців та номери рахунків, на які переможці повинні внести кошти за придбаний лот. Протокол підписали переможці, ліцитатор та організатор земельних торгів.

Договір оренди земельної ділянки між організатором земельних торгів та переможцем торгів укладається безпосередньо в день їх проведення. Укладений договір оренди підлягає обов’язковій державній реєстрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних