Троє освітян з Радивилівської громади позмагаються за звання «Учитель року-2021»

Дата: 19.01.2021 09:59
Кількість переглядів: 545

Фото без описуУ списку учасників представлені директорка опорного освітнього закладу Радивилівської ТГ Тетяна Качан, а також директорка Немирівського ліцею Ірина Польова. Вони претендуватимуть на лідерство  в номінації «Керівник закладу освіти».  Вчителька Дружбівського ліцею Марія Філіпчук демонструватиме високий рівень професійної компетентності в номінації на краще викладання предмету «Трудове навчання».

 

На Рівненщині відбудеться ІІ етап обласного конкурсу «Учитель року-2021». Загалом же, свою професійну майстерність на конкурсному огляді представлять 30 кращих вчителів області в номінаціях «Математика», «Українська мова та література», «Трудове навчання», а також «Керівник закладу освіти».

Як розповідають в обласному управління освіти і науки,  другий етап конкурсу відбудеться на початку лютого.

Так, будуть визначені 4 лідери, які представлятимуть область на Всеукраїнському рівні.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року», започаткований Міністерством освіти і науки України, проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, підвищення фахового рівня та майстерності, популяризації передового педагогічного досвіду. За багаторічний період свого існування Конкурс набув особливої популярності серед творчих педагогів, які прагнуть до активного саморозвитку та успішної самореалізації у своїй професійній діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних