АПАРАТНА НАРАДА: АКЦЕНТИ НА АКТУАЛЬНЕ

Дата: 06.01.2021 11:41
Кількість переглядів: 474

Фото без описуУ перший робочий тиждень нового року управлінські акценти в Радивилівській міській раді спрямовані на безперебійний старт бюджетних операцій, а також належне забезпечення населення медичними послугами в умовах посилених карантинних обмежень, які оголошено по всій країні з 8 по 25 січня.

Щоб окреслити план роботи основних напрямків життєдіяльності  територіальної громади,  у вівторок, 5 січня, Радивилівським міським головою Миколою Карапетяном було проведено апаратну нараду за участю старост старостинських округів, керівників комунальних підприємств, які перебувають на балансі міської ради, а також представників її профільних відділів та структурних підрозділів. Конструктивна взаємодія передбачає ретельне вивчення основних потреб і пов’язаних з ними зауважень. З огляду на це нараду провели у форматі короткої доповіді кожного із присутніх, де окреслювались напрацювання і  прогнози в різних галузях на найближчий період.

Так, зокрема, про стан справ у медичній сфері поінформували  Федір Стецюк та Валентина Поляк, директори комунальних некомерційних підприємств «Радивилівська центральна міська лікарня» та «Радивилівський центр ПМСД».

Було доведено до відома дані по коронавірусній статистиці: на сьогоднішній день на території громади лабораторно підтверджено 307 випадків інфікування коронавірусом, 290 громадян одужало, зареєстровано також 6 летальних випадків.

 Про заходи, що здійснюються у сфері забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів дітей громади, доповіла Олена Пісарєва, начальник служби у справах дітей Радивилівської міської ради.

Приєднання до громади ще двох старостинських округів - Бугаївського та Сестрятинського – дало старт комплексному моніторингу по всіх галузях діяльності на цих територіях. В тому числі – і підприємницькій.   Щоб впорядкувати структуру податкових платежів до місцевого бюджету, міською радою було вирішено провести зустріч  з представниками бізнесу в нових старостинствах. Бугаївський староста Віктор Мінько висловив пропозицію уже в найближчий час зібрати підприємців, а до важливого діалогу долучитися і керівництву громади.

Підводячи підсумки апаратної наради,  міський голова Микола Карапетян дав відповідні доручення профільним спеціалістам та керівникам відділів для вирішення актуальних завдань. Зокрема - спеціалісту з благоустрою, екології та земляних робіт Миколі Грановському розробити  графік санітарної обрізки зелених насаджень по місту із залученням автовишки, звернути увагу на потребу ліквідації сухостою та аварійних дерев.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних