РАДИВИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР Філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області інформує

Дата: 23.12.2020 15:01
Кількість переглядів: 371

Фото без опису23 грудня 2020 року в приміщенні Радивилівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості з метою покращення соціальної та виховної роботи осіб засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та допомоги особам які звільнились з місць позбавлення волі, відбулася нарада між Радивилівським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та Радивилівською районною філією Рівненського обласного центру зайнятості населення. Успіх повернення засудженого до соціального способу життя великою мірою залежить від його власного бажання, від усвідомлення своєї провини. Основне завдання сьогодення полягає в тому, щоб переконати у перевагах жити за загальноприйнятими нормами і працювати. Найефективнішим захистом і попередженням правопорушень громадян є їхня легальна зайнятість В ході зустрічі начальник Радивилівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області Віктор Гаврилюк наголосив про потребу щомісячного інформуванням центром зайнятості щодо наявних актуальних посад для подальшого ознайомлення суб’єктів пробації щодо вакансій,  потреб у кваліфікованих робітниках та спеціалістах, а також про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями.

Директор Радивилівської районної філії центру зайнятості Ярослав Довгаль звернув увагу на консолідацію зусиль спрямованих на забезпечення соціальної адаптації суб’єктів пробації, сприяння їх працевлаштуванню, вибору професії, підвищенню обізнаності щодо державних професійних стандартів, організації професійної орієнтації на сучасному ринку праці.

За результатами зустрічі Сторонами погоджено спільні дії на 2021 рік, окремими складовими якого є: презентація послуг та вакансій служби зайнятості для різних категорій населення; питання легальної зайнятості, як можливість соціального захисту; профорієнтація та профнавчання осіб; проведення тренінгів з пошуку роботи.

 

Начальник Радивилівського

районного сектору                                                                              Віктор ГАВРИЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних