В РАДИВИЛОВІ ВІДКРИЛАСЬ РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2020 15:00
Кількість переглядів: 405

Фото без описуВпродовж передсвяткового вечора її відвідало близько сотні дітей!

За ініціативою молодіжної ради «Ідея», резиденцію Святого Миколая облаштували на першому поверсі міського Будинку культури.

Сьогодні відбулось урочисте її відкриття, а в числі перших відвідувачів резиденції побували міський голова Микола Карапетян, його заступник Олександр Пастух, керуючий справами  виконавчого комітету міської ради Сергій Гуща, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська, а також діти, їх батьки.

Міський голова висловив подяку усім, хто долучився до реалізації такого задуму у нашому місті, висловив переконання, що в цій резиденції  напередодні свята діти та дорослі отримали змогу повніше відчути його чудову атмосферу.

Урочисте відкриття затишної резиденції дитячого улюбленця та одного з наймилосердніших святих православного пантеону було огорнуто ореолом радості, супроводжувалось усмішками, активними  розвагами. На теплу зустріч із добродієм Миколаєм діти традиційно підготували вірші та пісні, а за це, як передбачає християнська легенда, він віддячував  цукерками та солодощами. Як і в попередні роки, до свята Миколая бюджетним коштом Радивилівської міської ради було профінансовано закупівлю солодких подарунків дітям пільгових категорій територіальної громади. Близько сотні дітей-сиріт та дітей з вадами здоров’я вручили пакунки солодощів від міської ради. Напередодні працівниками центру служб для сім’ї, дітей та молоді було розвезено подарунки дітям за адресами їх проживання. Міські діти пільгових категорій отримало солодощі на урочистому відкритті резиденції.

Відповідно до анонсованої програми заходів, в світлиці добродія-Миколая було весело та гостинно, з танцями та піснями.  Активісти молодіжної ради «Ідея» - радивилівські помічники святого Миколая – провели малечі веселі ігри з аніматорами, долучили до новорічних забав,  конкурсу на найкращий аквагрим, а на завершення - організували  пам’ятну фотосесію усім, хто завітав до його радивилівської резиденції!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних