Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня, за легендою, Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято саме діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником.

За сприяння приватних підприємців нашого міста, людей з небайдужими серцями, службою у справах дітей Радивилівської міської ради до свята Миколая реалізовано благодійну ініціативу. За її підсумками вдалося сформувати 23 солодких подарунки, з них 11 подарунків вручено дітям, які перебувають на обліку в службі у справах дітей міської ради в складних життєвих обставинах, 12 подарунків відправлено Новою Поштою до дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, а саме: в м.Київ, м.Рівне, м.Дубно, смт. Смигу Дубенського району, с.Оженин Острозького району, с.Богдашів Здолбунівського району, с.Олександрія Рівненського району.

За допомогу в благодійній справі висловлюємо подяку за добрі вчинки спонсорам – ФОП КАЮЧКУ Олександру Володимировичу, ФОП ФОМІНУ Андрію Валерійовичу, ФОП ФОМІН Тетяні Олександрівні, ФОП БОРТНІК Ірині Павлівні, жителю міста Радивилів ДУМИЧУ Віктору Михайловичу, колективу працівників «Наш Край».

Впевнені, що Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя, і якого так чекають діти, завітає до них  вчасно, в ніч з 18 на 19 грудня.

 

Олена Пісарєва, начальник служби у справах дітей Радивилівської міської ради