Найочікуванішу подію для дітей та дорослих – її урочисте відкриття та запалювання світлової ілюмінації, як і в попередні роки, заплановано на  день Святого Миколая Чудотворця.

Головний символ наступаючого Нового року розмістили посеред центральної площі Незалежності.  Донедавна ялинка зростала у сквері, що біля ресторану «Троянда». Виросла, наче у казці – висока, гілляста й пишна. Настільки, що за складних погодних умов могла впасти під натиском вітру і спричинити складну аварійну ситуацію в багатолюдному центрі міста. Тому, як зауважив перший заступник міського голови Віктор Ісюк, одним рішенням було розв’язано одразу два питання: зрізавши ялинку, ліквідували загрозливі ризики, і, разом з тим, забезпечили місто новорічним атрибутом. 

З самого ранку середи на центральній площі триває активне декорування та оздоблення новорічного дерева. Для цих робіт було задіяно автомобільну вишку та працівників бригади з благоустрою міської ради.

Цьогоріч головній ялинці територіальної громади також докупили новорічних прикрас. Разом із тим, кошти на ялинковий декор з місцевого бюджету було виділено кожному старостинству. У суботу, 19 грудня, по всіх населених пунктах Радивилівської територіальної громади заплановано провести святкові заходи, під час яких запалають яскраві вогні на новорічних ялинках.