Розпочали роботу імпровізовані творчі майстерні: цей понеділок дав старт серії цікавих передноворічних майстер-класів в нашому місті

Дата: 14.12.2020 18:05
Кількість переглядів: 436

Фото без описуПід керівництвом талановитих професіоналів художньої та рукодільної справи, як наймолодші, так і найстарші жителі Радивилова можуть відвідувати пізнавальні заняття, де їх навчатимуть власноруч виготовляти елементи новорічного декору. 

Як створити стильні новорічні листівки у форматі 3D  - тематичний майстер-клас міським дітям сьогодні організували та провели викладачі художнього відділу Радивилівської дитячої школи мистецтв ім..Германа Жуковського.

Всі бажаючі зібралися у читальному залі центральної міської бібліотеки – тут була облаштована локація для польоту фантазії та новорічного рукоділля. За короткий час кожен учасник майстер-класу виготовив оригінальний виріб, разом з яким можна передати щонайкращі побажання найріднішим людям зі святами, які вже на нашому порозі! Захід проходив відповідно до усіх необхідних карантинних вимог: із дотриманням маскового режиму та наявності на робочих столах засобу для дезінфекції рук. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних