ЗА БЛАГОДІЙНІСТЬ ВРУЧЕНО ОРДЕН ТА ПОДЯКУ

Дата: 08.12.2020 16:52
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Громадська організація "Культурно-спортивне об'єднання інвалідів" ініціює проведення багатьох мистецько-соціальних благодійних заходів по всіх українських містах. Найвідоміші з них проходять вже не один рік. Зокрема, фестиваль-конкурс естрадної української пісні "Мамина весна", присвячений захисникам Вітчизни та їхнім матерям, міжнародний пісенний фестиваль для дітей та молоді з особливими потребами "Я вірю", міжнародний турнір з настільного тенісу серед дітей та молоді з інвалідністю, присвячений пам'яті Героя України В'ячеслава Чорновола. За час діяльності громадської організації таких суспільно-масових проєктів реалізовано більше сотні.

Підтримувати та розвивати добрі справи легко, якщо поряд знаходяться однодумці та люди, готові розділити турботи і підставити плече підтримки. Серед таких, як наголосив під час візиту у наше місто голова правління організації Олександр Іськов, і керівництво Радивилівської ОТГ. Перший спільно реалізований з громадою соціальний проєкт відбувся цьогоріч - міський голова Микола Карапетян посприяв із забезпеченням спеціалізованого медичного ліжка інваліду дитинства з м.Новоолексіївки Генічеського району Херсонської області.

  • Наша організація глибоко вдячна за Вашу активну спонсорську роботу в різних соціальних проєктах. За те, що знаходите можливість допомагати у вирішенні проблем людей з особливими потребами. Хай Вам Бог посилає сили і наснаги на подальші добрі діла, побажав міському голові О.Іськов.

Голова правління ГО "Культурно-спортивне об'єднання інвалідів" висловив бачення і на подальшу плідну співпрацю з Радивилівською міською радою. Зокрема, у організації проведення VII Міжнародного турніру з настільного тенісу, присвяченого Дню людей з інвалідністю, а також інших благодійних конкурсів та фестивалів, спрямованих на їх підтримку.

Почесні грамоти та ордени від громадськості з особливими потребами за небайдуже ставлення до дітей та молоді з інвалідністю було вручено громадському діячеві, в минулому міському голові м.Дубна - Леоніду Дудку, активному спонсору, власнику фірми «Аметист +» з м.Дубна Андрію Мартинюку.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних