«Основне у роботі міської ради - людина та її потреби»

Дата: 07.12.2020 19:58
Кількість переглядів: 780

Фото без описуНа цьому акцентував Радивилівський міський голова Микола Карапетян, адресуючи привітання апарату міської ради у  День працівників органів місцевого самоврядування.

Очільник територіальної громади підкреслив, що місцеве самоврядування завжди було дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Сьогодні ж, у час децентралізаційних змін, саме представники органів місцевого самоврядування відчувають максимально високий рівень відповідальності за територіальні громади та роблять усе можливе для їх економічного зростання, вдосконалення життєвого простору. Представляти інтереси людини, знати основні соціальні проблеми та  докладати усіх зусиль для їх вирішення є основним завдання всіх, хто працює у місцевому самоврядуванні:

- Чи відремонтована школа, чи тепло в дитсадку, чисто на вулицях, скільки збудовано дитячих майданчиків, - це ті питання, на які безпосередньо впливає наша щоденна робота. Ваші ініціативи і пропозиції завжди свідчили про високий професіоналізм і фахову компетентність. Навіть у час економічних труднощів та складних викликів, які стоять перед державою, нам вдається досягати позитивних зрушень в соціально-економічній сфері життєдіяльності територіальної громади, її культурному, спортивному, освітньому розвитку. Я вважаю це високим показником плідної  взаємодії спеціалістів  міської ради з депутатським корпусом та її виконавчим комітетом, ефективному діалогу з активною громадськістю міста та наших старостинських округів.  На порядку денному ще багато проблем, однак ми докладемо всіх зусиль, щоб впевнено дивитися в майбутнє. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів жителів громади.

Міський голова сердечно побажав усім, хто працює на благо територіальної громади, міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Висловив подяку за

результативну роботу, а також з нагоди професійного свята провів традиційне відзначення  представників сфери місцевого самоврядування квітами, почесними грамотами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних