Для любителів швидкості, драйву, адреналіну!

Дата: 27.11.2020 09:31
Кількість переглядів: 793

Фото без описуРеалізовано ще один із амбітних спортивних проєктів року: Радивилів відтепер має сучасний скейт-парк!

Сьогодні в парку відпочинку ім.Шевченка відбулося святкове відкриття нового скейт-парку, де любителі екстремальних видів спорту зможуть плідно проводити дозвілля, займатися улюбленим хобі і фізично розвиватися.

Цей соціальний проєкт реалізований Радивилівською міською радою завдяки успішній її участі та перемозі у щорічному обласному конкурсі проєктів розвитку ОТГ. Долучаюсь до конкурсу, спеціалістам міської ради вже неодноразово вдавалося отримувати кошти з обласного бюджету на умовах співфінансування і завдяки цьому реалізовувати корисні ідеї та ініціативи, які покращують наше сьогодення, вдосконалюють соціальний комфорт в територіальній громаді загалом. Новий майданчик в парку обладнано всіма необхідними фігурами та спорудженнями, до того ж, не тільки для скейтбордингу, але і стрітборду, катання на велосипедах ВМХ.

Тож всі, хто цікавиться екстремальним спортом, тепер мають по-сучасному облаштовану локацію для тренування. Замість поповнювати статистику ігроманів, міська молодь отримала нові перспективи, щоб урізноманітнити спортивні вподобання, має можливість повноцінно займатися улюбленим хобі. Для багатьох, без сумніву, цей майданчик стане важливою точкою відліку для подальших успішних стартів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних